Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Vip Ap Travesti Hazal

  • Listelenmiş: 24 Mart 2022 08:20
  • Süre sonu: 136 days, 21 hours

Açıklama

Antalya güzel ve yeni travesti partnerim, sizlere özel seks hizmetini sunuyorum ve bunu kendi yerimde yapıyorum. Dilerseniz bana gelebilir, dilerseniz de ben sizin yanınıza severek gelebilirim. Seksi hem severek hem istekle hemde büyük bir azgınlıkla yapıyorum. Zaman süre sıkıntısı yaşamadan hadi hadi gibi sizi rahatsız edecek kelimeler duymadan, doyasıya ve büyük bir zevkle yapmak isterseniz size sadece bir telefon kadar yakınım.

Geçen aylarda İngiltere’de en pahalı ilaç o, MLD hastalarının tek çözümü olan iğne devlet tarafından büyük fedakarlıklar yapılarak, ücretsiz olarak karşılanacağı bildirilmiştir. Çünkü herkesin durumu ilacı Antalya yeni travestiler olarak karşılayabilecek şekilde olmuyordu. Şimdi ise bizim ülkemizde bebeklerimize, çocuklarımıza bir müjdede verilmiştir. Bu rahatsızlıktan muzdarip, Antalya vip travesti, hastalarının ilaç giderleri , sosyal güvenlik kurumu tarafından karşılanması resmi gazete de yayımlandı. Bundan sonra her hasta bu ilacı alabilecektir. Bu düzenlenmenin yürürlüğe girmesi, bütün vatandaşlarımızı mutlu etmiştir. Geçen yıllarda yapılan araştırmaya göre, Antalya kaliteli travesti numaraları SMA hastalarının % 30’u ilacı alamadıkları için çocuklarını kaybettiğini söylemişlerdir. Bundan sonra hiçbir çocuk ölmeyecek. Ülkemizde gerçekleştirilen bu karar sonrasında birçok ünlü ve iş adamı Antalya yeni travesti için hastalarına bağışta bulunmuşlardır. Uzunca yıllar bu hastalıkla mücadele eden aileler artık biraz daha rahatlamış bir şekilde hayatlarına devam edecekler.

 

   

455 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 234623c28480133c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Vip Ap Travesti Hazal”

  1. Aşkın Üzerinde 12 Ağustos 2022 @ 15:12

    Korkmadan sevmek benim için vazgeçilmez bir ayrıcalık olacak. Karşıma çıkma seni çok arzularım ve ne yapacağım da belli olmaz.

Cevap Bırakın