Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Aktif Olabilen Alanya Travesti Gökçe

  • Listelenmiş: 25 Mayıs 2022 11:12
  • Süre sonu: 198 days, 14 hours

Açıklama

Size sunduğum hizmetlerden çok hoşlanacaksınız, Alanya travesti numarası aradığınızda beni tercih etmeniz, size sunacağım özel zevkleri de düşündüğünüzde sizin için çok mutlu anlar yaşayabileceğiniz bir ortam olacaktır. Erken denilebilecek bir yaşta bu sektöre adımımı attım, full sınırsız seks hizmeti verebiliyorum. Alanya aktif travesti bulmak artık hiç de zor değil, tek yapmanız gereken bana ulaşmak, size isterseniz pasif olarak da hizmet verebilirim, lakin 20 santimlik yarrağımla siz özel zevklerden hoşlanan pasiflere aklılara zarar hizmet verebilirim.

Bu aklınıza gelecek en güzel anılar için etrafından bu tercihlerinizi yapabilmek ve sana daha yakın Alanya ap travesti ile buluşmak için hemen bu ilanın altındaki numaramdan bana ulaşman lazım. Kalın sert aletim ile aktif hizmetlerim sizi çok coşturacak ve hareketlendirecek, akşamın başlangıcında bile kendinizi heyecan içinde hissedeceksiniz.

Ancak polisler çok fazla ısrar ettiği için işimiz olduğu için oradan ayrıldık. Daha sonra polisler bizleri takip etmeye başladı. Yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenilirken otomobilinde yapılan aramada Alanya kendi evinde görüşen travestiler olarak tabanca ve şarjöre basılı 2 adet fişek ile uyuşturucu haplar olduğu değerlendirilen tehlikeli maddeler ele geçirildi. Bu durum karşısında otomobildeki şahıslar gözaltına alınmıştır. Diğer şahıs ise yoğun bakımda tedavisi sürmektedir. Edinilen bilgiye göre şahıslardan çoğu polis ekiplerinden şikayetçi olacaklarını belirtmiştir.

Yeri geldiğinde bu işi sadece haz için yaptığımı benimle birlikte olduğunuzda anlayacaksınız. Bir travesti için anal yapmak gayet normal iken, kadınlar için sohbet etmek hoş vakitler geçirmek çok daha önemlidir. Bunlara itibar etmek ve size sadece zevk vermeye adapte olmuş benim gibi bir hatun ile karşılaşmak, hali hazırda daha performans dolu bir cinsellik tecrübesi yaşamanıza olanak sağlayabilir.

Size bir Alanya escort kadın partnerin sunamayacağı zevkleri ben büyük bir keyifle sunabilirim. Buralarda çok dedikodum yapılır bana yönelik olarak bu tarz kişilere beklentilerinizi açık bir biçimde ifade ederseniz mutluluğa kucak açabilirsiniz.

  

783 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 577628e08a38a45e

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Aktif Olabilen Alanya Travesti Gökçe”

  1. Zeki Üzerinde 8 Kasım 2022 @ 19:56

    Hayatım iletişim numaranı verirsen seninle görüşmeyi çok istiyorum. Sayfada şu an için Alanya travesti ilanı göremedim, seninle tanışmak güzeldir.

Cevap Bırakın