Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Alanya Sahibe

  • Listelenmiş: 16 Mayıs 2021 13:00
  • Süre sonu: This ad has expired
Alanya Sahibe - Resim 1Alanya Sahibe - Resim 2

Açıklama

Antalya Alanya travestileri bir yana Alanya sahibe escort travestiler ile birlikte olmak isteyenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar değil. Sahibelik dominant bir karakter olan bendenize çok yakışıyor vesselam.

Alırım yanıma döverim söverim üstünüze işerim aklınıza gelecek ne kadar garip ve sadistçe muhabbet varsa hepini size uygularım. Evimde değişik oyuncaklar var size acı çektirmek ve o acıyı siz çekerken bir yandan da zevk almanızı sağlarım. Bir sanatçı gibi çalışırım bildiğiniz gibi diil devamlı canınız çeker her zaman gelirsiniz yanıma.

Pandemi yasaklarının bitmesine az bir zaman kala bu ilanı yayınlıyorum ki hepiniz bana rahatlıkla ulaşabilesiniz. Alanya Merkez’ de yaşıyorum, kendi yerimde sizleri ağırlıyorum, size dilediğiniz zevkleri yaşatmayı amaçlıyorum.

Bende Alanya fetish bdsm hizmetlerini alabilirsiniz, ben size değil siz bana Alanya köle olarak hizmet ediyorsunuz, ve sahibeliğini yaptığım kişiler hayatlarına bambaşka renkler katıyorlar. Hem siz hem ben rahatlıyorum karşılıklı olarak mutlu oluyoruz, bu mutluluğu fazlasıyla yaşıyoruz zaten amacımız da bu.

Aşınızı olup yanıma öyle gelmenizi talep ediyorum, sizden hastalık kapmam söz konusu bile olamaz, zaten bu nedenle kondom kullanma mecburiyetim de var. Alanya travestileri arasında hem aktif hem pasif takılanlardan değilim ben aktif olarak daha iyiyim inanın bana, gelin yanıma pasiflerim hepinizi mutlu edeceğim.

 

2376 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 987608988675facf

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın