Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

TELEFONU:0 534 509 20 24

Alanya Travesti Tuana

  • Listelenmiş: 14 Nisan 2021 20:55
  • Süre sonu: This ad has expired
Alanya Travesti Tuana - Resim 1Alanya Travesti Tuana - Resim 2Alanya Travesti Tuana - Resim 3Alanya Travesti Tuana - Resim 4Alanya Travesti Tuana - Resim 5

Açıklama

Antalya Alanya travestileri arasında en tatlı güzel ve sevimlisiyim. İşini gerçek anlamda bilinçli ve severek yapan travesti hatun olarak beni çok seveceğinizi biliyorum. Oba tarafında Alanyuma yakın konumda bulunuyorum. İsteğe göre aktif ya da pasif olarak size sınırsız zevkler yaşatabilirim. Yatağımda sana en güzel zevkleri sunuyorum.

Fazla pazarlık yapmayı sevmeyen ve bir bayana nasıl yaklaşacağını bilen erkeklere her zaman seksin ve keyfin en güzelini yaşatmışımdır. Cilveli hareketlerimle erkekleri gözdesi olmayı genellikle başarmışımdır. Açık bir şekilde ifade etmem gerekirse seks hayatımda azgın ve doyumsuz bir travestiyim. Bu şekilde partnerimi de kısa süre içerisinde azdırmayı başarıyorum.

Tadına doyamayacağınız bir Antalya travesti partner olarak farkımı ortaya koyacağım ve aklınızda kalacak bir ilişkiyi sizlere yaşatacağım. Benim tadımı ve seksi vücudumu asla unutamayacaksınız. Hayatımda genelde iddialı ve söylediklerimi yapan bir bayan oldum. Sizler de benim tadıma baktıktan sonra bunu fark edeceksiniz, en güzel yerinizden öpüyor ve beni aramanızı bekliyorum.

Telefon Numaram: 0534 509 2024

3030 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 756076faf747203

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın