Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Ap Twitter

  • Listelenmiş: 16 Haziran 2021 09:35
  • Süre sonu: This ad has expired
Antalya Ap Twitter - Resim 1Antalya Ap Twitter - Resim 2

Açıklama

Geldik yeni bir ilanımıza daha, Antalya’ da arama motorlarından Antalya travesti şeklinde arama yapanların geneli ilk başta twitter sayfaları ile karşılaşıyorlar, hal böyle olunca bize de bu yazıyı kaleme almak düşüyordu.

Bu sayfadan bir travesti ya da cd partner beğendiğinizde görüşmelerini genelde iki aşamada gerçekleştiriler. Ön sevişme ve direk sıcak temas olmak üzere birlikteliğimizi, yaşamamız gereken ne varsa yaşayarak hayata geçireceğiz. Ben yatakta sohbet etmeyi çok sevmem, amacım zaten seks yapmak boşa lafla geçen zamana yazık bu nedenle çok fazla konuşmaya yer vermeyeceğiz.

Cinsel olarak doyumdan uzakta ve yeni bedenleri keşfetmekten Antalya ap twitter travestisi olarak heyecan duyan bir yapıya sahibim. Sizi keşfetmeye başlayınca işler değişmeye başladığını gördüğünüzde siz de şaşıracaksınız. Şunu içtenlikle söyleyebilirim ki beni tercih eden partnerlerimin bir numaralı kadını olarak hafızalarına yerleşiyorum. Bu durumdan gayet memnunum. Memnuniyetimi seninle paylaşmak içinse sabırsızlanıyorum.

Birbirimizin ismini ve cismini tanımladıktan sonra adeta filmi koparacağız diyebilirim. Benim gibisi çok nadir bulunur sonuçta ve ben birlikteliğimizden sonra uzun bir süre aklından çıkmayacağıma da eminim. O nedenle biriyle berabersen, ilişkine zarar verebileceğinin uyarısını baştan yapmalıyım, çünkü bizi kıyaslayacak ve her zaman benim sana sunduklarımı ondan bekleyeceksin, bu da can sıkıcı bir hal alacaktır ister istemez.

   

6384 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 97460c9bb000cd71

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın