Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Cd Kader

  • Listelenmiş: 25 Ocak 2020 10:59
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Merkez Güllük Caddesi’ nden Cd Kader

Sevgili tadında, naz kapris olmadan, tek amacının sizin mutluluğunuz ve aldığınız zevkin doruklara ulaşması olduğu bir cd ile değişik fantezileri doyasıya yaşamak isterseniz size sadece bir telefon kadar uzaktayım.

Sizleri kendi yerimde ağırlıyorum, adres olarak çok rahat bulunabilecek bir konumda, giriş çıkışı rahat bir konumdayım. Ön sevişmeye çok önem veriyorum, saksomun tadına doyamayacaksınız ve bu konuda nasıl istekli olduğumu gördüğünüzde eminim siz de şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

Partnerime nasıl zevk vereceğimi profesyonel olarak mutluluğu size yaşattığımı gördüğünüzde hayatınıza daha önce giren bütün seks partnerleri unutacaksınız. Sorunsuz olarak aktif olabilen biseksüel olarak da hizmet verebilen, hem aktif hem de pasif yönü ile size çifte haz yaşatabilecek sıradışı şekilde bu işi istekli ve zevkle yapan bir hatunum.

Burada sizlerin zevkine sunmuş olduğum fotoğraflarım bire bir bana aitler. Her hangi bir rütüş yada oynama yok, bunun ispatı için size bir adet de videomu yayınlıyorum.

Umarım beni beğenir ve size sunacağım zevklerin tadına bakmak için biran önce beni ararsınız.

Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacak ücretli bir partnerim.

Beni sadece geleceğiniz gün arayınız, telefonum sohbet hattı değildir gereksiz sohbet için beni aramazsanız sevinirim.

Liste Kimliği: 7405e2c45cbc3bc9

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın