Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Gay Bar Kulüp

  • Listelenmiş: 29 Mayıs 2021 10:43
  • Süre sonu: This ad has expired
Antalya Gay Bar Kulüp - Resim 1Antalya Gay Bar Kulüp - Resim 2

Açıklama

Bazen sorular geliyor Antalya gay bar nerede, Antalya gay kulüp nerede bulabilirim? Bu nedenle ve arz talep meselesinden Antalya Turkey gay bars Nightlife arayan yerli ve yabancı turistler için  bir rehber niteliğinde bu yazımızı okuyarak, nerelere gidebileceğinizi veyahutta ne tarz mekanlarda bu tarz muhabbetler döndüğünü anlayabilirsiniz.

Antalya lgbt bireylerin rahatlıkla takılabileceği ve eğlenip kendilerine yeni seks arkadaşı bulabilecekleri mekanların sayısı tabii ki de az. Yurdum insanı bu olaya biraz soğuk baktığından bu tarz muhabbetlerin döndüğü ortamlarda az oluyor haliyle. Zaten mevcut sistemde bizi yönetenler de bu tarz olaylara hiç sıcak bakmadıklarından vesselam hayata geçirilmesi veyahutta uzun süreli hizmet vermesi zor oluyor haliyle.

Yine de Güllük Caddesi’ nden tramvay hattına geçtiğinizde hemen yüz metre ilerideki marinaya inişte bulunan barlar sokağının orada bir tane ben denk geldim. İkinci katta bir bar merdivenle çıkıyorsunuz, içeride genelde Antalya travesti ve gay arkadaşlar eğleniyor ve kendilerine yeni arkadaşlıklar kuruyorlar.

Aktif bir bireyseniz özelilkle bir iki bira ısmarlayarak kendinize yeni dostluklar kurabileceğiniz bir ortam. Ortamda çok fazla ticaret dönmüyor, Antalya lezbiyen kız görmedim pek, travestiler falan da olsa ortamda geneli iş tutmak için değil de keyif için geliyorlar gibime geldi benim. Şu an pandemi döneminde olduğumuzdan haliyle kapalıdır, ama kısa zamanda diğer barlar ile birlikte açılacaktır bu tarz ortamlar. Arkadaşlar sizin de bildiğiniz ortamlar varsa yorum kısmına yazın bende yazıya eklerim.

    

2100 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 49660b2175722910

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın