Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Gecelik Travesti

  • Listelenmiş: 29 Mart 2022 05:56
  • Süre sonu: 141 days, 6 hours

Açıklama

Antalya’ da gecelik görüşen travesti numaraları arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa bu yazının altına bir yorum karalayarak bana destek olabilir. Sistemim ve hayat şartlarım gereği bir Antalya ap travesti ile olan ilişkimde çok sorun yaşamadan gerçeği görmek niyetindeyim.

Konyaaltı gecelik travesti ilanları için Türkiye’de oldukça tanınan edebiyatçı sanatçılardan biridir. Kapatılan yeni ve kaliteli özellikle de kendi evinde gecelik olarak görüşen bir travesti partner için burada olduğumu belirttim. Burada bir yazı yazıyorum ve gazetesinin yayın danışma kurulu üyeleri arasında yer aldığı için yargılanan, üç buçuk aylık hapis süreci ve sonrasında devam yurt dışı çıkış yasağına maruz kalan Antalya güzel travesti, iki yıldır yaşadığı Almanya’da Türkiye’ye olan özlemini dile getirdi.

Cezaevi sürecinden yaşadığı süreci anlatmak için bir kitap yazmak istemiştir. Ancak Lara gecelik travseti ülkemizdeki çeşitli sebeplerden dolayı başından geçen serüveni anlatamamıştır. Yurtdışı yasağı olan Erdoğan bir süre Almanya’da kalmıştır. Ve bu sürede Cezaevindeki hikayesini kaleme almıştır. Çeşitli arkadaşları tarafından okunan yazısı çok beğenilmiştir. Çoğu Antalya otele gelen gecelik travestiler hususunda, yazar bu hikâyeyi beklemektedir. Bunun sebebi ise Erdoğan’ın daima objektif, tarafsız bir şekilde her zaman hikayelerini kale almasından dolayıdır. Burada asıl anlatılmak istenen, anadilinden uzak olmasının bir yazar için çok can alıcı bir mesafe olduğunu belirtti.

Liste Kimliği: 5376241be9bbbc6c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Antalya Gecelik Travesti”

  1. Bazen Üzerinde 12 Ağustos 2022 @ 15:17

    Ben kalkıp sana gelmek istiyorum, tüm geceyi yanında yaşamak ve bir derdimi paylaşmak isterim. Yolum senin yatağından geçiyorsa yanar dağlar kuduracak artık.

Cevap Bırakın