Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Kaş Travesti Gay Hülya

  • Listelenmiş: 2 Ocak 2023 09:18
  • Süre sonu: 424 days, 18 hours

Açıklama

Muhterem ve pek bir zevk sahibi elit beyler bendeniz Antalya Kaş travesti partneriniz Hülya. Mevcut arayışınıza cevap olarak sizlere Kaş eşcinsel eğilimli birilerin sunduklarını seks hizmetini zirveye taşımak için geldim. Senin bu güne kadar yaşamadığım ya da yaşamak istediğin ne varsa benimle birlikte hayatta tatmadığın zevk kalmasın.

Hanım hanımcık bir Kaş gay partner olarak hem aktif hem pasif olmayı seviyorum. Lakin benim en çok Antalya Kaş pasif gay yaklaşımlarımdan haz edeceğinizi düşünüyorum. Yatakta kolayca erkeklerle rahatça takılabilen ve tanışan bir Kaş trans bayan ile asla tartışmayınız. Bu nedenle bu civarda, güvenilir ve size kesinlikle vip standartlarında bir zaman geçirtecek bir travesti partner aramak daha iyidir. Tam olarak Kaş ap travesti hatun standartlarını sunan ve bunlarla çok sessiz kadınlar sizi bekliyor. Sizi baştan sona memnun edeceklerinden emin olun, şehvet düşkünü ve arsız bu hatunların nasıl olduğunu merak ediyorsanız yaşamadan öğrenemezsiniz.

Emin olun, mükemmeliyete ulaşmak için gereken yerde seni bekleyen yaramazlık yapmış travestiler var, bunlara gerekli cezayı sizin vereceğinizi tahmin ediyorum. Bu güzel kadınlarla birlikte olmanın onlarla değişik pozisyonlarda ilişkiye girmenin ve yatakta her şeyi yaramaz bir şekilde yaşamalarına izin vermeni istiyorlar. Kaş kadınsı gay ile yeni karşınıza çıkan genç partnerler var, sonuçta içiniz rahat olsun, bu ekip sizi memnun etmek için kuruldu, öyle muhteşem bir ekiple karşı karşıya kalacaksınız. Ondan sonra sizi çıldırtmak ve yanıltmak için geliyorlar, külliyen yalan ama vaatler gerçektir. Geldikten sonra o detayları onlarla yaşamak tamamen sizin bütçenize ve ekonomik şartlarınıza bağlı.

Kul oldum, sana çünkü böyle şeylerde kendime olan güvenimin kalıcı bir bağlılık olduğunu düşünüyorum. Aslında size seksi gecelerimde özgüvenimi gösterirken, genel olarak hizmetlerimi sunmaya başladığım o güzel anlara ulaşacağız. Yeter artık ruhsuz, tatsız, tuzsuz. gereksiz ciddi Kalkan travesti olarak naz kapris olmadan gecelerde vakit harcamak bizim hakkımız. Hele ki karşında olmasını istediğin o seksi kıza dönüp baktığında, ona hemen benimle var mısın yok musun demelisin. Öbür türlü bu zorlamaya girer, muhtemelen yaşananların en güzeli ve kusursuzu ben olmalıyım.

  

884 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 81863aff1d4d0eea

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın