Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Kendi Evinde Görüşen Travesti Özge

  • Listelenmiş: 10 Nisan 2022 10:28
  • Süre sonu: 152 days, 10 hours

Açıklama

Genellikle hepimiz kendi yerimizde sizleri ağırlayarak mutlu ediyoruz. Antalya evi yeri olan travestiler konusunda size özellikle tanıtacağımız bir hatun var, ismi Özge. Bu hatun evini özellikle rahatsız edilmeyecek, sessiz  sakin ve huzurlu bir ortamdan seçmiş olup, evine giriş çıkış rahattır. Hayırdır kardeşim nereye gidiyorsun diye sorulmadan rahatça hatuna ulaşabilirsiniz.

Antalya travestileri ekranlarında yeni bir film çekilmektedir. Herkes tarafından çok dikkat çeken bu dizi bir romandan alıntılanmıştır. Dizinin adı ne yaptım da ben bu travestilerin arasına düştüm şeklindedir. Bu gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanarak yazılmış bir romandır. İlk bölümüyle birlikte herkeste merak uyandıran o günün en çok izlenen dizisi olduğu da onu göstermektedir. Şimdi ise bu dizinin daha doğrusu romanın konusuna  içeriğine bakalım. Yapımını Antalya ucuz travestiler, yapımcılığını bendenizin üstlendiği bulunmaz nimet misin be güzelim, dizisinde Türkan, Dönüş ve Derya’nın hikayesi anlatılıyor.

Şimdi her hâlükârda bir konu yazılması lazım, biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş var. Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak bir hatundur.

  

472 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 286625197f8e6eea

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Antalya Kendi Evinde Görüşen Travesti Özge”

  1. Ahmet Üzerinde 24 Şubat 2023 @ 10:12

    Çok huzursuz zamanlar yaşıyorum, lakin sana ulaşmak için elimden geleni de yapıyorum.

Cevap Bırakın