Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Masöz İvana Soylu

  • Listelenmiş: 17 Mart 2021 17:50
  • Süre sonu: This ad has expired
Antalya Masöz İvana Soylu - Resim 1Antalya Masöz İvana Soylu - Resim 2Antalya Masöz İvana Soylu - Resim 3

Açıklama

Herkese merhabalar, ben yeni gözdeniz ve vazgeçilmeziniz işinde uzman gerçek Antalya Masöz travesti İvana Soylu.

Medikal yağlı masaj gibi bir çok masaj dalında uzman ve gerçekten işinin ehli sertifika sahibi, size hem sekste hem de masaj konusunda çoklu keyifler sunacak bir Antalya travesti partnerim.

Sadece masaj değil eşsiz zevkler eşliğinde A ve P özelliklerimle de gerek seks yaptıktan sonra dinlenme arasında ya da seks öncesi özel masaj yaparak siz azgın çapkınlara gerçek anlamda çifte rahatlama imkanı sunuyorum. İşimi severek ve keyifle yapıyorum bu nedenle benden kesinlikle fazlasıyla memnun kalacağınızı biliyorum.

Fotoğraflarım bire bir bana aitler bir oynama ya da rütüş söz konusu değil, yanıma geldiğinizde burada ne görüyorsanız ona sahip olacaksınız.

Sizleri kendi yerimde ağırlıyorum, evim Antalya Merkez’ de olup, adres olarak çok rahat bulabilceğiniz bir konumda.  Ayrıca derli toplu düzenli ve yatak odamı sizlere eşsiz zevkleri rahatça yaşatabilmek amacıyla için titizlikle düzenledim.

Temizlik ve hijyene önem veriyorum, gizlilik temel presibimdir, benim yanıma geldiğinizde birlikte yaşadıklarımız aramızda bir sır olarak kalacak.

Bana ulaşmak istersen sana sadece bir telefon kadar uzaktayım.

 

5874 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 2060a2a9f39bb10

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın