Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

TELEFONU:0541 760 8740

Antalya Merkez Travesti Ceren

  • Listelenmiş: 16 Ağustos 2022 09:13
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Herkese selam ben Antalya Travesti Ceren. Antalya Merkez’ de Eğitim Araştırma Hastanesi ve Meltem Mahallesi mevkilerine yakın konumda oturuyorum. Otopark sorunu olmayan, çok rahat bulabileceğiniz ve girişi çıkışı rahat bir konumda bulunan kendi evimde sizleri misafirim olarak ağırlıyorum. İşinin ehli ve karşılıklı olarak zevk almaya bakarak sevişen bir hatunum. 24 yaşındayım, eğer özel istekleriniz olursa sorunsuz ap ilişki yaşayabiliyorum.

Çok yetenekli ve kaliteli, profesyonel bir Antalya masöz travestiyim. İşinde gerçek bir profesyonel, bir çok masaj tekniğinde uzman, masaj ve seksi bir arada sunarak çifte rahatlamanızı sağlayan bir hatunum.

Fotoğraflarım güncel ve amatör çekimdir. İstekli, arzulu ve kesinlikle görüştüğünüze memnun kalacağınız bir hatunum, kendime fazlasıyla güveniyorum ve bir kere tadıma baktığınızda tekrar bana mutlaka geleceğinizi biliyorum.

Kaliteli zaman geçirmeyi seven, ciddi görüşmek isteyen beylerin aramalarını bekliyorum. Beni çekinmeden istediğiniz zaman arayıp, bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Telefon Numaram: 0541 760 8740

  

366 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 42862fb7cfebdbea

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın