Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Muratpaşa Travesti Dilberay

  • Listelenmiş: 20 Eylül 2022 10:04
  • Süre sonu: 316 days, 7 hours

Açıklama

Böyle bir Muratpaşa Travesti Partner Görmediniz

Bir çok şarkıda ben varım, her baktığınız manzarada hoşunuza gidecek her şeyde beni bulabileceksiniz. Eller ne derse desin senin tek ilancın benim, bu konuda tartışma yapılmasını da istemiyorum. Irmaklarda yüzmek gibidir benimle birlikte olmak, soğuk ama zevk veren bir yapım vardır. Ateşim sevdandan daha değerli, zevk verme potansiyelim ise hayallerinizden ötedir.

Bizim ailemizi ayakta tutanda buydu, ancak bazı noktalarda fikir anlaşmazlıkları yaşadık. Sonuçta bu sebepten dolayı ayrılma kararı aldık. Uzun bir süre ayrı kaldıktan sonra birbirimizin değerini ve ikimizin de bu ilişkiye ihtiyacı olduğunu, kızımız içinde en doğru kararın tekrardan bir araya gelmek olduğuna karar verdik. İkinci kez nikah masasına oturduk. Hayatımızda ilk defa Muratpaşa ap travesti partnerin kucağına birlikte oturduk. Onu ne kadar sevdiğimi anladım. Oda aynı şekilde biz ayrılmaz bir üçlüyüz bizi kimse yıkamaz.

Muratpaşa Ap Aktif Pasif Gay Travesti Partnerler

Mümkünse bir daha birlikte olmayalım, şeklinde bir yorum yapmıştır. Takipçileri bu konuyla ilgili ikiye bölünmüş bir durumdadır. Kimileri mevzu bahis kişinin onu aldattığı hakkında haberler öne sürerken kimileri de gerçekten birbirlerine âşık olduklarını vurguladı. Tabi ki bu durum biz bilemeyiz. Sana hiç bağlanır mıydım bilemedim, adında Muratpaşa kendi evinde görüşen travesti kızları olan birisi vardır. Bu çifti sosyal medya hesaplarından mutlu aile fotoğrafları paylaşmaya devam etmektedirler. Sonunda bunun gibi sosyal medya da çok aktif bir hatun olarak burada bulunuyor. Sürekli fotoğraf paylaşıp takipçileri tarafından ilgi odağı olmuştur.

Ailesiyle çektikleri videoları paylaşıp beğeni rekorları kırmıştır. Geçen günlerde bir Muratpaşa yeni travesti fenomenine 10 bin lira değerinde bir hediye atmasıyla birlikte olan oldu. Bu herkesin dilinden düşmeyen bir kız haline gelmiştir. Konu hakkında çeşitli haber sitelerine çıkarak kızının bu sosyal medyayı çok fazla gerçek sandığını tanımadığı insanlara yüksek miktarda hediye attığını da söylemiştir. İler ki günler kurt ailesiyle ilgili bakalım ne haberler olacaktır. Bizlerde merakla bekliyoruz demeyeceğim, kim yazdı lan bu makaleyi yine saçmalık diz boyu.

Liste Kimliği: 42263298d1e4b56e

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın