Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Sahibe

  • Listelenmiş: 6 Eylül 2020 15:55
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Değişik zevklerden hoşlananlar için Antalya Mistress sahibe fetish bdsm travesti escort partner olarak sizlere keyifli maceralar yaşatmak için buradayım. Özellik olarak dominant ve eğitmenlik yapmayı tercih ediyorum.

Dolabımda değişik seks oyuncakları ve özel aletlerim mevcut, siz çapkınlara farklı zevkleri doyumsuz bir şekilde yaşatmaktan da apayrı keyif alıyorum.

Burada belki arayışınız biraz normalin dışında da olsa, hatta aşırı uç derecede değişik fantezileriniz de olsa fark etmez benim için. Benim için heyecanlanan bedenlere istinaden ben biraz kendimi anlatarak, sizinle ne şartlarda seks yapmak istediğimi belirtmekle mükellefim. Tatlı bedenler seksi tenler ile beraber olmak adına yazıyorum. Benim adım Antalya Sahibe travesti Esma, yaşım 31 boyum 157 kilom 48 esmer tenli iri büyük memeli geniş kalçalı gerçek bir afetim, ama bende esmer erkeklerden hoşlanmıyorum yani söylemesi benden anlaması sizden canlarım benim ben kumral erkeklere hayranım haberiniz olsun.

Anal seksi ister siz bana uygulayın isterseniz de ben sizi mutlu etmek adına size dilediğiniz zevki en azgın hallerimle yaşatayım. Her zaman farklı noktalarda farklı hizmetler vermekte olan seksiliğim ile göz önünde olmak yerine sakin bir hayat yaşamayı tercih ediyorum dersem yalan söylemiş olurum, çılgınlar gibi seks yapmayı bağıra bağıra boşalmayı tercih ediyorum. Benim ile birlikte her zaman etkili olabileceğini düşündüğünüz yöntemlerinizi değerlendirebilirsiniz.

Size zaten evinizde bulunan kadınınızın sunacağı basit seks deneyimlerinden sıkılmadınız mı sahibelik ve kölelik kavramlarını mı merak ediyorsunuz, bana gelin ben size gerekli dersi  çok iyi şekilde vereyim. Benimle birlikte aklınızdaki bütün tabuları yıkabilir, bütün sınırlarınızdan kurtulabilirsiniz, Antalya köle arayışında olan veyahut ta kölelik yapmak isteyen beyler kesinlikle hiç zaman kaybetmeden bana ulaşmalıdırlar.

Bu internet ortamında gerçek anlamda samimi olarak söylemek isterim ki! Zevki alemi içerisinde her daim farkındalık göstermeye merak sardığımı görebilecek olmanızdan dolayı daha etik davranışlar içerisinde olabileceğimi bileceksiniz. Kendimi doğru dürüst bazen ifade edemeyebilirim lakin bilmenizi isterim ki sahibelik benim işim ve vazgeçilmezimdir. Süslü ve her zaman istekli birisi olarak kendimi tanıtmaktayım, Benim ile birlikte anal oral anal hatta strapon seksi yaşayabilecek, kölelik ve bdsm fetish seksi tadabilecek ve her daim mutlu sona ulaşabileceğimi de gösterişli bir şekilde sizlere sunarak seks yaptığımı ifade edebileceğime emin olabilirsiniz.

  

3983 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 6855f62305408ec8

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın