Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Trans Melek

  • Listelenmiş: 9 Haziran 2021 14:36
  • Süre sonu: This ad has expired
Antalya Trans Melek - Resim 1

Açıklama

Süper bir hatunum, Ameliyatlı Antalya trans travesti transeksüel partnerim. Seksin birbir türlüsünü bilir, misafirim olan beyleri mutlu etmek için elinden geleni yaparım.

Genç körpe bir hatun olmasam da hala ilk günkü gibi seksi heyecanla yapan, ama profesyonelliğinden de zerre taviz vermeyen bir Antalya travesti partnerim. Trans bir partner olduğum için benden aktiflik gibi bir hizmet asla beklemeyiniz, yine de illaki değişiklik olsun, aktif de ol derseniz, yatak odamda bir belden bağlamalı var, siz ne işe yaradığını anladınız sanıyorum.

Bir erkeğin doğasından, onun nasıl tahrik olduğundan, ve de en önemlisi onu nasıl azdıracağından benim kadar iyi anlayan bir hatun bulmanız neredeyse imkansız. Zaten her şeyimle sizlerin mutluluğu ve yatakta benimle birlikte iken alacağı zevklere odaklandığımdan benim bir kere tadıma baktığınızda benden kopamamanız da gayet normal olacaktır. İşinde ve yatağında çok ididalı, seksi tutkuyla ve arzuyla yapan, size daha önce birlikte olduğunuz herkesten daha iyi hizmet edecek bir hatun arayışınız varsa eğer, ben burada sonsuz arzularımla bulunuyorum.

Alanya trans travesti partneriniz olarak bir erkeğin bütün beklentilerini karşılayabilecek, güzelliğe, fiziki donanıma ve ruh haline sahibim. Biran önce benim yanıma gelip yatağıma girmeniz için sabırsızlıkla telefeonumun başında aramanızı bekliyorum.

 

 

  

1807 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 14960c0cd1549f9c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın