Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Travesti Telefonları

  • Listelenmiş: 10 Mayıs 2021 10:48
  • Süre sonu: This ad has expired
Antalya Travesti Telefonları - Resim 1Antalya Travesti Telefonları - Resim 2

Açıklama

Arkadaşlar bu sitede Antalya’ da ücret karşılığı seks hizmeti sunan bütün travesti gay ve cd lerin ilanları bulunmaktadır. Özellikler fazla uzaklara gitmek istemiyorsanız ve bulunduğunuz konuma yakın bir travesti ile görüşmek istiyorsanız bu sayfa tam size göre.

Bunun nedeni özellikle vip ilanlarda bulunan bölge isimleri sizi rahatlıkla yönlendirebilecektir. Kızların ilanlarında bulunan kapak fotoğraflarının altına özellikle Antalya travestilerinin hangi bölgelede bulunduklarına dair uyarılar bulunuyor.

Siteye girdiniz yukarıda vip ilanlarda misal veriyorum Lara travesti arıyorsunuz kendinize baktınız orada Ronya var tıkladınız. Açılıyor size hatunun ilan sayfası burada neler yapar neler yapmaz, ne tarafta oturur bunların bilgilerini zaten yazmış. En altta da telefon numarasını yazmıştır zaten, tek yapmanız gereken numaraya dokunmak, biz onu direkt telefon numarasını tuşlayacak şekilde ayarladık vesselam.

Antalya travesti numaraları sayfasında bulduğunuz kızlar bu işi zevkle ama para için yapıyorlar bunu unutmayınız. Tavsiyem pazarlık olayına girmeyin, tamam he gel deseler bile alacağınız hizmetin kalitesini ciddi şekilde düşürür.

Bugünlük yazacaklarım bu kadar, bir hatfa kadar sonra tam kapanma denen zamazingo bitince yine piyasada olacağız.

   

3939 Toplam Görüntülenme, 4 Gün

  

Liste Kimliği: 30260990b9aa1757

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın