Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Trv

  • Listelenmiş: 15 Haziran 2021 12:15
  • Süre sonu: This ad has expired
Antalya Trv - Resim 1Antalya Trv - Resim 2

Açıklama

Bunu bir kısaltma olarak da kullanabilirsiniz, ama en başında Antalya trv yerine doğrudan Antalya travestileri şeklinde arama yapmanız bence daha mantıklı olacaktır. Herkese Selam 23 yaşında, çıtır bir travesti partnerim, 176 boylarında ve 56 kiloda bir elit bayanım. Üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda azgın bir partner olarak, kaliteli zaman geçirmek isteyen beylerin imdadına yetişiyorum. Temizliğime önem veriyorum, güler yüzlü, alımlı, seksi, sınır yasak kural tanımayan bir hatunum. Konuşmasını bilmeyen hanzolar boşuna aramasın telefonu yüzlerine kapatıyorum baştan söylemiş olayım.

Yaklaşık 2 sene önce bu işe başladım ve severek yapıyorum. Seksi kalmaya odaklanmış, düzenli olarak bakım gösteren kuaföre giden bir partnerim. Sende benimle dilediğin gibi vakit geçirmek istiyorsan beni aramalısın.

Harika ve gerçek anlamda unutulmaz anlar sadece bir telefon kadar uzağında bunu unutma sakın. Cömert ve pazarlık yapmayı sevmeyen elit beyler tercihimdir. Bir de geleceğiniz gün arayınız lütfen, bir hafta on gün öncesi arayıp bilgi almanıza gerek yok, bu kadar abartılacak bir durum olmadığını düşünüyorum.

 

 

2040 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 10760c892a458058

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın