Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Yeni Serik Travesti Ebrar

  • Listelenmiş: 11 Mayıs 2022 10:29
  • Süre sonu: 190 days, 15 hours

Açıklama

Serik travesti denildiğinde elbette ki Antalya yeni travesti modellerin en güzeli olan Ebrar hanım ilk olarak akla geliyor. Yatağınızı şenlendirecek, keyfinize renk katacak ve sizi zevke doyuracak bir hatun arıyorsanız eğer, tüm ihtiyaçlarınızın tek bir çözümü var o da bu ilanda saklı.

Serik aktif pasif cd gay ap telefonları hususunda konuşuyorum. Benim tadıma bakıp yanımdan ayrıldıktan sonra, sizin geride kalan özel hayatınızla asla uğraşmam ve sorgulamam sizler zaten beni tercih ediyorsanız bir bildiğiniz ve isteğiniz elbette vardır, gereksiz zorlamalara lüzum görmem. Şu sektörde başka bir hatuna gittiğiniz için size gocunmayacak yegane partner benim.

Ünlülerin aşk hayatlarındaki bu değişkenlikler çoğumuzu şaşırtmaktadır. Bunun sebebi ise neredeyse her ay başka biriyle birliktelik yaşamalardır. Magazin programlarını süsleyen haberler genel olarak aşk haberleri olmuştur. Şimdiki konuşacağımız çiftimiz ise iki meslektaş uzun zamandır. Bir beraberlik yaşayan bu ikili ilk başta aşk yaşadıklarını inkâr etmişlerdir. Bunun sebebi ise takipçileri tarafından linç yemeleridir.

Cinsellik konusunda siz kendinizi illa ki tanıyorsunuzdur varsa eksik yönleriniz ben bunları da duymak isterim. Kimi erkek istemese de elinde olmayan sebeplerden dolayı erken boşalabiliyor. Çok azgın ve isterik bir hatun olduğumdan benden memnun kalmadan yanımdan ayrılan bir erkek daha henüz olmadı.

 

469 Toplam Görüntülenme, 4 Gün

  

Liste Kimliği: 987627b8d4632f26

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın