Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

TELEFONU:0 552 210 57 77

Antalya Yeni Travesti Ajda

  • Listelenmiş: 27 Nisan 2021 13:00
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Herkese merhabalar, baştan söylüyorum bana doyamayacaksınız. İşimde kendime çok güveniyorum, sonuna kadar sizi mutlu edeceğimi kesinlikle biliyorum.

Belki klişe gelecek ama gerçek anlamda sevgili tadında birlikteliklerden yanayım. Sıcak anları masaj ile şenlendiriyorum, ilişki öncesinde ve sonrasında duş alma imkanınız var, evim konforlu rahat ve temiz bir ortamdır.

Benimle bir kere birlikte olduğunuzda bu güne kadar neleri kaçırdığınızı öğreneceksiniz. Hakkımda fark edeceğiniz ilk şey, çok yönlü ve inanılmaz derecede dişilik abidesi seksi ve şık olduğum, bu beni sizin için mükemmel bir seks partneri yapıyor. Misafirlerini asla gündelik kıyafetlerle karşılamayan, seksi ve baştan çıkartıcı şekilde giyinmeyi ve sizin için iyi görünmeyi seviyorum. Gerçek cazibe Mükemmel kadınsı şekilli göğüsler ile çekici vücudum var. Kalite ve saygı arıyorsanız, lütfen randevu alın. Güler yüzlü, komik, şık, pozitif ve gerçek Antalya merkez travesti escortum. Elit model çok kadınsı ve sevecen, zeki ve eğitimli, büyüleyici bir hatun olarak, benzersiz konfor sunma tutkusu ile etkili ve yüksek standartta bir kadınım. Karşılıklı olarak mutlu olabileceğimiz, kendi erkeğimi bekliyorum Kendinize zevk ve iyi bir ruh hali hediye edebilirsiniz.

Telefon Numaram: 0552 210 5777

  

3724 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 7306087c14b62305

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Antalya Yeni Travesti Ajda”

  1. numara Üzerinde 30 Nisan 2021 @ 11:57

    Son zamanlarda birlikte olduğum en güzel ve işinin ehli Antalya travesti hatun bu diyebilirim.

Cevap Bırakın