Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Arabada Sevişen Antalya Travestiler

  • Listelenmiş: 31 Mart 2022 21:11
  • Süre sonu: 144 days, 19 hours

Açıklama

Ben bunu bir hatunla denedim, hiç randıman almadım ama özelikle bazen Antalya çarka çıkan travesti peşine düşüp, Yüzüncü yıl ya da Güllük caddesi mevkilerinde yolda bekleyen bir  travesti ile görüşmek istediğinizde sonu güzel bitmesini umarım. Ama ne yalan söyleyeyim bu iş arabada pek iyi olmuyor, hani arabada sakso bile çektirmek istesen baya bir meşguliyet gerektiriyor.

Antalya travesti haberlerine göre yolda çarka çıkan ve müşterileriyle arabada seks yapan iki travesti hayatını kaybetti. Bu bir sorumsuzluk mu yoksa bir kaza mı daha belli değil, ancak soruşturmalar devam etmektedir, bu durum ilerideki günler dava sonuçlanacaktır.

Öncelikle olayın nasıl nerede gerçekleşeceğine bakalım. Antalya Merkez’ de şarampol caddesi travesti için ortaokulunda okuyan efsane teneffüste bahçeye çıkarken hızlı bir şekilde koşarken yere yığılmıştı. Bütün okul ve hocaları bu konu hakkındaki araştırması yapılmaktadır. Arabada sakso çeken Antalya pasif arkadaşın hayatını kaybetmesinin büyük ölçüde kalp krizinden dolayı olduğu idea ediliyor. Bu arkadaşın sınıfındaki öğrencilerin ifadeleri de alınmıştır. Genel olarak ifade şu şekilde olmuştur.

 

Liste Kimliği: 5856245a8746738f

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın