Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Azgınlıkta Zirve Lara Travesti Partner

  • Listelenmiş: 29 Kasım 2022 08:52
  • Süre sonu: 392 days, 6 hours

Açıklama

Merhaba ben Antalya Muratpaşa Lara travesti partner Sadike. Özel zamanları mükemmellik çerçevesinde geçirmek sizin hakkınız, en nihayetinde bir seks düşkünü partner olarak karşılıklı olarak zevk almaya bakıyorum.  Özellikler ayrı hazlardan hoşlananlar için Lara aktif travesti arayışındayız, 7 aydır aşk yaşayan sevgililer nikah masasına oturdu. Sadece yakın çevresinin katıldığı bir düğünle evlenen hatunun, adamdan öncesinden hamile olduğu iddia edildi. Televizyonda yayınlanan bilmem artık dizisinde başrol oynayan, dün ikinci kez nikah masasına oturdu. 2012 yılında bir yıllık evliliğini noktalayan erkek isimle hatun kişilik, 7 aydır birlikte olduğu müzisyen ile 1 hafta önce dünya evine girdi.

Kimden bahsediyoruz inan bilmiyorum lakin Güzeloba travesti hakkında evlenen bu kişi ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İlk başta hamile olduğu ve ondan dolayı evlendiği söylenmişti, bu haberler evlendikten hemen sonra hamile olduğu ideaları atılmıştı. Bu iddialara şu şekilde oluyor, arkadaşlar tabi ki herkes anne olmak ister. Ancak benim şu an  böyle bir şey söz konusu değil, bu şekilde haberler yapılmasını yanlış buluyorum. Samimi olduğu yakın arkadaşlarının ve ailelerin katıldığı bir düğünle nikah masasına oturan Örnekköy travesti partner dizisi devam ettiği için çift balayını ilerleyen tarihlerde yapacaklarını duyurmuştur. Bunun sebebi ise şu an bir dizide rol almasından dolayı zamanın olmadığını kabullenmesinden ileri gelmektedir. İlerleyen zamanlarda yaz aylarında güzel bir balayı yapacaklarını ve bunu sosyal medya üzerinden paylaşacaklarını pek de umurumuzda olmasa da ilan ettiler. Merakla o balayını bekliyor olacağız, artık nedense, onlar eğleniyor biz fotoğraflarına bakıp iç geçiriyoruz.

Bir diğer gündem olan konumuz ise Şirinyalı travesti partnerin gelinliği olmuştu. Derin göğüs dekolteli bol taşla süslenmiş gelinliğin fiyatı belli yanlış duymayacaksınız. 85 bin liralık gelinliğin modeli konusunda takipçileri ikiye bölündüler, ne salak insanlar var devam ediyorum, kimisi çok yakıştırırken bir kısmı da hiç yakıştırmamıştır. Geldik bu yazımızın sonuna doğru, bu hayatta her şey zevk almak ve vermek üzerine kuruludur, bunu inkar etmek de kimseye düşmez. Sana giren çıkan yoksa her şeye karışmamak, kimseyi zorlamadan yapılacak olanları yapmak en iyisidir.

Liste Kimliği: 5656385c1418214e

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın