Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Bakımlı ve Güzel Korkuteli Travesti Nazan

  • Listelenmiş: 9 Haziran 2022 09:47
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Korkuteli travesti numaraları ilanları sayesinde, benim size sunmuş olduğum eşsiz zevkleri tadabileceksiniz. Korkuteli aktif pasif ap cd gay lezbiyen biseksüel trans ve travesti ilanları sayesinde, ben burada siz çapkın ve cömert beylere tüm tabuları ve sınırları yıkarak, muhtemelen hayatınız boyunca sadece bir defa yaşayabileceğiniz mükemmellikte bir seks deneyimi yaşatmak için çaba sarf ediyorum.

Muhtemelen geçen perşembe saat 07.30 sıralarında Korkuteli kendi evinde görüşen travesti için olay meydana geldi. İddiaya göre, okulların kar yağışı nedeniyle boş kalmasından yararlanan bir kişi, sabah erken saatlerde okulun bahçesindeki çardaktan pencereye tırmandı. Pencereden girdikten sonra boş koridorlarda dolaşan şüpheli, daha sonra okul aile birliğinin odasına girdi. Dolapta bulunan 4 bin lirayı çalan hırsız, okulun başka bir penceresinden çıkarak kayıplara karıştı. Korkuteli yeni travesti söz konusu olduğunda sabah odaya giren görevliler, dolapların dağınık olduğunu görünce, paranın çalındığı ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Okulun güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, içeriye bir kişinin girdiğini tespit etti. Polis, görüntülerden kimliği belirlenen hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Biz burada seksi doruklarda yaşamaya ve Korkuteli aktif travesti buluşmaları yaşayabilmek için büyük mücadeleler verirken, sizler benim yazdıklarımı es geçiyorsunuz. Lan ne biçim saçma sapan bir cümle oldu düzeltmeye de üşeniyorum, haydin kalın sağlıcakla.

  

1515 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 66062a1beef3b27a

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın