Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Belek Kadriye Travesti Cankız

  • Listelenmiş: 28 Mart 2022 22:00
  • Süre sonu: 140 days, 15 hours

Açıklama

Antalya Belek travesti olarak hem kendi yerim var bana gelebiliyorsunuz, hem de Kadriye travesti olarak ben otel ortamında sizin yanınıza yerinize gelerek size güzel zaman geçirtiyorum. Bir başkasını tercih etme hatasına kapılmadan önce bir düşünün, benim kadar lezzetli bir yemek size kim sunabilir.

Antalya Muratpaşa travesti partner olarak bir vahşeti anlatacağım. Belek otele gelen travesti ilçesindeki buralarda köyünde bir evde 75 yaşındaki Musa can toplar vücut bütünlüğü bozulmuş çıplak bir şekilde ölü bulundu. Bahçe de ise oğlu yeniden bir bütün olalım sevgilim ölü bulunmuştur. Antalya Kadriye ap travesti Karapınar hayvancılıkla uğraşan gariban bir adamdır. Oğlu ise çalışmayan sürekli babasına şiddet uygulayan bir çocuktur. Musa 4 sene önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir.

Bunun ardından oğluyla tek yaşamaya başlamıştır, köylülerin söylentilerine göre baba ile oğul sürekli tartışıyormuş. Çocuk adamın canını sıkma arkadaş, Kadriye yeni travesti numaraları babasını her sinirlendiğinde döver, karda kışta sokağa atıyormuş. Arkadaş kafayı yemek üzereyim ve annesinin ölümünden sonra psikolojik sorunları olduğunu ve bundan dolayı antidepresan hapları kullandığını, arada da uyuşturucu gibi maddeler kullanıyormuş . Bunları söyleyen kişiler iste köydeki komşuları ve çeşitli akrabaları, Özkan olay günü eve sinirli bir şekilde gelir.

   

1008 Toplam Görüntülenme, 7 Gün

  

Liste Kimliği: 9296241b3b12327b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın