Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Belek Travesti

  • Listelenmiş: 2 Aralık 2019 14:51
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Belek Travestileri, Belek Otele Gelen Evi Yeri Olan Travestilerden DERYA

Merhaba zevk sahibi elit beyler ben Kadriye bölgesinden hem aktif hem pasif olabilen, kendi yerinde ve otellerde görüşme yapan yeni Belek travesti Derya.

Burada gördüğünüz fotoğraflar bire bir bana aitler.

Yukarıda da belirttiğim gibi burada görmüş olduğunuz bütün fotoğraflar bizzat bire bir bana ait olup, resimlerde herhangi bir oynama rütüş ya da photoshop yok, zaten yapılması için bir sebep de yok, benimle görüştüğünüzde bu fotoğraflardaki afet ile birlikte olacaksınız.

Yatakta çok hareketli, istekli ve erkeğine zevk vermesini bilen bir lara travesti partnerim.

İstediğiniz ödediğiniz bedelin tam karşılığını alacağınız, yanından ayrılırken pişmanlık yaşamayacağınız ve sizi memnun etmek için elinden gelen her şeyi yapabilecek hem aktif hem pasif olabilmesi sayesinde de tüm fantazilerinize cevap verebilecek bir antalya travesti escort ile güzel zaman geçirmek ise kesinlikle benim yanıma gelip tadıma bakmanızı öneririm.

Partneri ile uyum içerisinde sevişmeyi seven, naz kapris yapmayı sevmeyen, kesinlikle sorunsuz ve sizi üzmeyecek bir travesti olarak sizlerde kaliteli ve zevk dolu saatler vaad ediyorum.

Özlediğiniz aradığınız ve uzun zamandır kavuşmak istediğiniz sekse ve zevke benim yatağımda benim içimde yaşayacaksınız.

Değişik kıyafetlirim, dolabımda özel seks oyuncaklarım ile daha fazla zevk almaya ve vermeye hazırım.

Bu gece hayatında bir değişiklik yap ve yanıma mutlaka uğra…

Liste Kimliği: 515de5443ae6b61

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın