Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Büyük Memeli Konyaaltı Travesti Kübra

  • Listelenmiş: 6 Nisan 2022 10:51
  • Süre sonu: 150 days, 4 hours

Açıklama

Kocaman devasa memelerim var, çok hoşlanacaksınız bayılacaksınız, bildiğiniz Amerikan otuzbiri bile çekebileceğiniz memelere sahibim. Benden harika ötesi iri memeli Konyaaltı travesti numarası ilanı reklamı denildiği zaman akla ilk gelecek olan benim.

Ancak geçen günlerde sosyal medya hesabından şu şekilde ifade etti. Aşk benim hayatımın her yerinde ben onu romantik kavramıyla sınırlandırmıyorum, şeklinde söyledi. Yoğun tempoda çalışan Sezen hayatının nasıl gittiğini birkaç sene öncesinde bu günlerin hayalini kurduğunu, söyledi. Çok güzel gidiyor bu nedenle vaktimin en güzel dakikalarını, günlerini sette geçiriyorum. Ben mutlu olduğum yerdeyim. Ben her zaman ekran başında olmaya çalışacağım. Konyaaltı yeni travesti olarak geçmiş dönemlerde hep bugünleri hayal ediyordum, ve kendimi geliştirmeye çalıştım. Çok fazla emek verdim, ayrıca karşılığında aldığımı düşünüyorum. Bugüne kadar aldığım yol için de öğrendiğim şey için sonsuz şükürler olsun. ‘

Ben sana bir bakayım dedi ve indirimin devam ediyor, şu an canlandırdığı dizi de derin karakterini de çok sevdiğini o karakter de kendini ciddi anlamda çok mutlu hissettiğini söyledi. Her bölümde çılgınlık olması beklenen karakterdeki oyunculuğunu nasıl gerçekleştirdiğini şu şekilde ifade etti. Kaskonun bunu yaptığını bilmiyorum, derin karakterini çok seviyorum. Bana çok eğlenceli geliyor. Onu canlandırmak benim hoşuma gidiyor. Onunla çok şey öğrendim, ve aşk hayatıma da çok fazla şey kattı dedi.

   

408 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 977624d6e9df3f5d

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın