Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Elmalı Gay Cd Pasif

  • Listelenmiş: 26 Mart 2022 01:11
  • Süre sonu: 138 days, 1 hour

Açıklama

Antalya Elmalı travesti aramasından ziyade bazen bu yetmediği taktirde, Elmalı gay numaraları ilanları devreye girebilir. Özellikle dikkatimi çeken Elmalı pasif yada Elmalı cd numaraları reklamları şeklide çok arama yapılmasıdır.

Antalya pasif travesti 66 yaşında hayatını kaybetmiştir. Şair, akademisyen, blogger yazarı, ve Elmalı Cd ilanları şeklinde bir içeriğe sahip olan bu arkadaşımız, yakalandığı korona virüs sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Ünlü ve Elmalı yeni travesti ölümünü bizlere yitik Ülke Yayınları resmi hesabından duyurmuştur. Paylaşımda, sevgili dostum Elmalı ap gay numarası sen nasıl bu diyardan göçüp gittin aklım almıyor. Bizi nasıl bıraktın bilmiyorum. Bu gazeteyi ben senin yazılarınla kurmuştum. Sen olmasaydın, bende olamazdım her zaman yanımda oldun. Elimi bir an olsun hiç bırakmadın. Gerçekten sana ne kadar teşekkür etsem az, almış olduğu eğitimleri, doğrudan en güzel haliyle aktaran bir öğretmen kaybetti.

Bu olayı nasıl anlatacağımı bilemiyorum, gerçekten çok üzücü, en çok ta yazdığın köşe yazılarını özleyeceğim. Bana hadi bunu da koyalım oraya demeni özleyeceğim. Kısaca seni her zaman kalbimde taşıyacağım. Abim benim, ruhun şad olsun. Allah ailesine, sevenlerine baş sağlığı versin.

  

464 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 628623da106cbb83

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Elmalı Gay Cd Pasif”

  1. ahmdt Üzerinde 17 Şubat 2023 @ 03:24

    Elmalı travesti ya da pasif fark etmez, birlikte olabileceğim bir partner arıyorum. Maddi sıkıntım yok, her türlü rahatınızı sağlarım.

Cevap Bırakın