Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Elmalı Pasif Gay Travesti Derin

  • Listelenmiş: 10 Ocak 2023 11:07
  • Süre sonu: 430 days, 17 hours

Açıklama

Muhtemelen bu şehrin gördüğü en güzel ve kaliteli hatun benim, Antalya Elmalı travesti hatun arayanlar için en güzel ve doyumsuz seçenek benim. Halden anlayan, sizi düşünen ve cinsellikte hak ettiğiniz ve umduğunuzdan daha fazlasını bulmanız için sizi çok güzel bir şekilde ağırladığımdan emin olabilirsiniz.

Kusursuzluk bir yere kadar olabilir ben size seviyeli bir arkadaşlık yapacağım, seks özleminizi gidermek adına arada bir kaçamak yapabileceğim bir erkek arıyorum. Eğer hem maddi hem de manevi olarak kendinizi hazır hissediyorsanız biran önce benimle iletişime geçin. Elmalı pasif gay olarak eşcinsel bir ilişkide performansı görüşmeleri gerçekten harika geçiyor. Yalnızca bunu anlamak için benim yanımda olmanız, ve size sunacağım özel bir deneyimi tatmanız yeterli.

Bu sektörde kendisini kanıtlamış bir hatun olarak beraber, günün bütün yorgunluğunu ve stresini benim yatağımda atabiliriz. Bence biraz rahatlamalı, harika bir Elmalı yeni travesti partner deneyimini birlikte yaşayarak stres atmalıyız. Muhtemelen yani aslında bir otel odası uygun olabilir, lakin genelde kişiler benim yanıma gelmeyi tercih ediyorlar. Nerede rahat edeceksek orada buluşalım ve günümüzü gün edelim. Bence bunu en güzel şekilde hissetmemiz, arzularımıza gerçek anlamda gem vurmamız gerek. Görüşmeleri kendi yerimde ve otel ortamında yanınıza gelerek yapıyorum, her türlü seks fantezisini birlikte yaşamamıza olanak sağlıyorum. Oral, anal ve isterseniz grup bile yapabiliriz, ben her yola gelen, her şeye açık kusursuz bir hatunum, size kendimi en güzel şekilde anlatmak istedim.

 

573 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 68263bd4417772e9

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Elmalı Pasif Gay Travesti Derin”

  1. ahmet Üzerinde 17 Şubat 2023 @ 03:21

    Bu arkadaş ile nasıl görüşebilirim, çok seksi bir zaman geçirmek istiyorum kendisi ile.

Cevap Bırakın