Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Evinde Görüşen Gülük Caddesi Travesti

  • Listelenmiş: 26 Mart 2022 14:21
  • Süre sonu: 139 days

Açıklama

Selam canlarım, ben Antalya merkez travesti partner olarak kendi evimde sizleri ağırlayarak sekse ve zevke doyuruyorum. Antalya Merkez Güllük Caddesi travesti olarak siz azgın ve cömert beylerin yanıma gelmesini bekliyorum.

Çünkü ben bu sahte şatafattan sıkıldım. Can yoldaşım tek dostum diyebileceğim tek kişi var oda köpeğim idi ve o da gitti. İnsanlardan umudumu kesmem benim suçum değil. Onların suçu, yalnızlığa alıştım Antalya travesti telefonları konusunda şunu diyebilirim. Zaten etrafımda da çok fazla insan istemiyorum. Bana iyi gelmeyen her şeyi hayatımdan tek tek çıkaracağım. Bu ben bile olsam diyerek oldukça tepki almıştır. Bu yazısının ardından hemen böyle bir rahatsızlık geçiren arkadaşımız, acaba intihar mı etti sorusunda bizlere düşündürdü. Yazdığı yazıda oldukça karamsar ve veda havası vardır. Bu yazısından sonra çoğu takipçisi ve sevenleri ne oldu, neyin var, hasta mısın? gibi sorularda sormuşlardır. Ancak özer hiçbirine yanıt vermemiştir. Kendini ilaç içerek zehirlemeye çalıştığını avukatı tarafından öğrendik.

Midesinin yıkanmasından sonra normal odaya alınan sanatçı, Güllük caddesi yeni travestiler hususunda daha kendine gelememiştir. Kendini zehirlemeye çalıştığı ilaçların etkisi oldukça yüksektir. Bünyesi bunu kaldıramayınca hemen ters etki yapmıştır. Ardından hastaneye kaldırılarak tedavi edilmiştir. Edinilen bilgiye göre bu konuda daha fazla söz söylemek istemem ama sağlık durumu oldukça iyidir.

 

361 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 685623edfce737d0

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın