Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Fantazi Seven Serik Travesti Damla

  • Listelenmiş: 22 Nisan 2022 09:42
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Serik travesti partnerim ismim Damla. Her türlü fantezinizde ve özel isteklerinizde size çok rahat bir şekilde ayak uyduracak, seksi severek yapan istekli arzulu bir Antalya yeni travesti partnerim. Cesurca giyinip, özgürce makyaj yapan ve gerek karizmasıyla, gererekse farklı havasıyla sizi azdıracak bir kadınım. Girdiğim her ortamda farklılıklarımla dikkat çekerim, sokakta bile yanımdan geçen mutlaka geri dönüp bakar, bunu yapan kadınlar bile gördüm.

Ünlülerin sır gibi sakladıkları diyet programları, güzellik tüyoları artık ortaya çıkmıştır. Bilindiği üzere ülkemizde de birçok Antalya ap travesti manken vardır. Bunun yanında spor eğitmenliği yapan, sağlıklı yaşam ile ilgilenen kadınlarda oldukça popülerdir. Diğer insanlar ve bizler gibi vücudumuz güzel gözükmesi için çeşitli araştırmalar yapan insanlar, güzellik tüyoları bunun yanında nasıl bu kadar güzel bir vücuda sahip olduklarını merak ediyorlardır.

Bazı travestiler var ki onlar kapris ve gereksiz kıskançlıklar yüzünden, onlarla birlikte olmak için yanlarına gelen müşterilerine resmen gına getiriyorlar. Ben ikili ilişkilerde pozitif ve cana yakın tavırları olan, işinde gerçek bir profesyonel gibi davranarak erkekleri arzu ettikleri konuma ulaştırmakta hiç zorlanmıyorum.

  

1412 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 2262627639e3050

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın