Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Finike Gay Travesti Tanışma Platformu

  • Listelenmiş: 17 Ekim 2022 21:08
  • Süre sonu: 350 days, 1 hour

Açıklama

Antalya Finike travesti numaraları yayınlıyoruz, bu konuda da sizlere en güzel hatunları sunmak için çaba sarf ediyoruz. İnanın bana bazen sırf size yanlış bilgi vermemek adına, bazen bizzat gidip kendimi deniyorum, muameleleri nasıl, gerçekten de fotoğraflarda göründükleri gibiler mi bakıyorum. Olumlu gördüklerimi burada zaten ayrı şeyler yazarak belirtiyorum, fark etmeniz mümkün olacaktır bunları.

Burada çok güzel Finike kadınsı pasif numaraları bulabilirsiniz, aslında eli ve yüzünde sıçrayan asit nedeniyle küçük yanıklar olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı, yüzü yanan adamın eşi şu sözlerle isyan etmeye başladı. Benim kocamın kimseye borcu harcı yoktu, ve işinden eve evinden de işine giden bir adamdı. Ancak geçen günlerde bir olaydan bana bahsetti, bunları duyunca ben de çok şaşırdım. Karıcım başımda çok büyük bir bela var, kime nasıl Finike yeni travesti önereceğimi bilemiyorum.

Arkamda bir sürü adam beni öldürmek için plan kuruyorlar. Bunun sebebi aslında bir borç meselesi değil. Geçen benim satın aldığım bir firmanın ortağı ile bu kişilerin arasında bir husumetin olmasaydı. Yoksa ben kimseye zarar verecek biri değilim. Bunu sende biliyorsun, sadece fabrikanın sahibi ile çok iyi anlaşmamı ve orayı Finike pasif anlaşması yaparak satın almamı istemedikleri için bana bunları yapıyorlar. Zaten bu olaydan hemen sonra kızıma böyle bir komplo kurdular. Ancak bunun peşini asla bırakmayacağız. Herkes bedelini en ağır biçimde ödemeli. Bizde yazık değil mi çocuklarım evde babasını bekliyor. Ancak benim kocam hastanelerde, kimse bana borç meselesi yüzünden oldu diye savunmasın.

Tüm bunlar olurken, adam son Finike kendi yerinde görüşen travestiler hakkında bir yazı yazmaya karar verdim. Bu arada Finike lezbiyen seçimi için bana bir şans verirseniz hemen gidip bir deneme yaparım. En son gittiğimde her iki kişinin de birbiri ile cinsel ilişkiye girdiğini düşünüyordum. Finike tarafında bir eşcinsel tanışma platformu ya da internet sitesi de yapabilirdim.

 

469 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 622634d529016cba

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın