Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Finike Travesti Duygu

  • Listelenmiş: 7 Mayıs 2021 12:53
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Finike travesti escort partnerim ismim Duygu. Henüz 24 yaşındayım, işimi gerçek anlamda severek yapıyorum, coşkuyla ve arzu ile seks yapmaya bayılıyorum.

Seks arayan iki kişinin buluşması kadar normal bir şey yoktur aslında değerli beyler. Burada Finike gay olarak sizlere istediğiniz harika seks deneyimiyle yaşatmak için burada duruyorum. Verdim ilanı sağlam tokmakçı arar dururum, varmı kendine güvenen bir Finike Cd partner ile ilişkiye girecek ve onu doyuracak bir erkek. Uzun süre boyunca aradığınız ve görmek isteyeceğiniz birlikteliği güzel bir haliyle sizlere sunacak olan kadınınız ile gelin keyif alacağınız eşsiz bir birlikteliği yaşayın.

Sizlerle en iyi biçimde beraber olmayı arzu edecek olan bu Antalya travesti partner ile yaşayacağınız her şey sizler için olacak, gizlilik çerçevesinde gerçekleştireceğiz. Benim yanımda benim yatağımda yaşadığımız her şey aramızda bir sır olarak kalacak. Ben bu işi yapan en güzel kızlardan bir tanesi olarak kırmızı rengini çok sever iç çamaşırlarını da kırmızı seçer. Fetiş seven beyler için de yine ayrı bir ayrıcalık tanıyacağım, dolabımda değişik oyuncaklarım var dilerseniz birlikte deneriz. Çünkü fetişe karşı benim de çok fazla bir ilgim var, bu da beni aramadan aklınızda bulunsun.

 

2659 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 1566089353c802c8

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın