Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Gazipaşa Gay Cd Travesti

  • Listelenmiş: 8 Mayıs 2021 12:34
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

İşte sonunda cesaretimi topladım ve Antalya Gazipaşa gay olarak bu sayfada ilanımı yayınlamaya karar verdim. Çok azgınım ve istekliyim, internet ortamı olmasa tanışacak kimseyi de bulamayacağım gibi, bu nedenle burada artık ben de varım.

Antalya ücretsiz gay partner olarak ilişki için maddi bir beklentim yok bunu size belirtmek isterim.

İyi bir sikici iseniz Gazipaşa Cd olarak ben bu iş için sizden hiç bir para talebinde bulunmayacağım. Ama ufak pipili erkenden boşalan beni tatmin etmeyecek biriyseniz eğer bir zahmet size sunduğum hizmetlerin karşılığını bana biraz sunun. Sizlere seksi sanki hiç yaşamamışsınız gibi tattıracak olan Gazipaşa travesti partner ile güzel ve keyifli bir serüvene adım atmayı isterseniz sizler için bana her an ulaşabileceğiniz telefon numaramı paylaşıyorum. Seks ve güzel bir beraberliği en iyi haliyle sizlere yaşatacak olan kadınınız ile uzun sürecek olan bir birliktelikte eminim ki sizler de çok eğleneceksiniz. Bildiğiniz kılsız kadınsı bir Gazipaşa pasif eşcinsel bireyim, mis gibi kokuyorum ve sizi arzuluyorum.
Ben hayatımın her dakikasına eğlenmeyi yerleştirmiş birisi olarak, sizinle keyif alacağım bir birliktelik kurmayı amaçlıyorum, bir düşünün veya aslında düşünmeyin direkt gelin ve beni görün, sizlere son derece haz alacağınız ve keyifli şeyler geçirebileceğiniz güzel dakikaları sizlere sunmayı amaçlıyorum. Sizler de bu keyfi ve birlikteliği gelin benim sıcacık koynumda en çılgın haliyle yaşayın.

2327 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 51060893a29c5f02

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın