Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Gazipaşa Gay Pasif

  • Listelenmiş: 17 Ekim 2022 12:32
  • Süre sonu: 343 days, 7 hours

Açıklama

Antalya Gazipaşa Gay numaraları İlanları Reklamları

Bu sayfada maalesef zevkine veren Gazipaşa travesti cd ya da ap gay partner bulunmamaktadır. Bu durumun benimle bir alakası yok, kimseye neden böyle diye karışmak gibi bir lükse sahip değilim. Amacım sizleri memnun etmek üzere bu sayfaya reklam vermiş olan bireylerin tanıtımlarını yapmak.

Antalya’ da 15 yıldır taksi şoförlüğü yapan ve geçimini Gazipaşa kendi evinde görüşen travestiler ile birlikte zaman geçirerek kazanan 59 yaşındaki adam var. Gel gör, her zaman olduğu gibi bağlı bulunduğu durağında yolcularını alarak zevk sahibi olmak ilçesinde bir sokağa bıraktı. Taksi şoförü arkadaş, değişik bir teklifle karşı karşıya geldi, durağa döndüğü sırada seyir olan ve sokakta yürümekte zorluk çeken yaşlı kadını fark etti. Evinde tek başına yaşayan yaşlı kadının yanında komşuları olmasına rağmen evinin merdivenlerini çıkamadığını gören adam, tereddüt etmeden yaşlı kadını sırtına alarak 2. katta bulunan evine çıkarttı. O sırada yaşlı kadının yanında olan komşusu içleri ısıtan o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Gazipaşa Kadınsı Cd Pasif

Kameraya kaydedeceğine kendin taşısaydın ya Gazipaşa pezevenk, bina merdivenlerinden 2 kat yukarı sırtında taşıyan adama bu iyiliği karşılığında sağlam bir seks hizmeti vermeye karar verdi. Bu adam ise işini yaptığı, taksiye aldığı yolcular tarafından sevildiğini ve yolcularına her zaman saygıyla yaklaştığını belirten taksi şoförü olmuştur.  En azgın ortamlarda bulunan bir adam olarak müşterilerimi bıraktıktan sonra yoldan aşağı doğru inerken olayı fark ettim.

Aşağı yukarı her yerde aynı olacak ama ben 20 metre ileride bir yaşlı teyze ve yanında iki hanımefendi vardı. Hemen durdum ve teyzemi arabama bindirdim. Teyzenin evine doğru giderken teyzeye izin verirseniz ben merdivenleri çıkarken size yardım edeceğim dedim. Hatun ne kadar azdıysa artık ben de anlamadım ve teyzeyi sırtıma aldım ve merdivenlerden 2 kat yukarı çıkardım. Bana dua ettiler, yanımdaki hanımefendi kameraya çekmek istedi ben de iyi reklam olur dedim. Memnun oldular bana dua ettiler, ben de çok mutlu oldum. Bu benim vazifemdi, bunu herkes yapar dedi.

 

611 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 470634d2b3e0c6ed

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın