Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Genç Güzel Serik Travesti Şükran

  • Listelenmiş: 9 Ekim 2022 11:10
  • Süre sonu: 340 days, 18 hours

Açıklama

Bir Bakışıyla Can Yakan Serik Travesti İlanları

Bir düşünün her şeyi ile sizi isteyen ve arzulayan bir Antalya Serik ap travesti partner olsun. Ona sadece bir telefonla ulaşabildiğinizi ve sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacağını hayal edin. Senin en güzel düşlerin olmak için gerçek bir aday, hayata bakışını değiştirecek ve seni sen olduğun için zevk almanı sağlayacak bir partnerim.

Buralarda yeni sayılırım Antalya olgun travesti olarak 41 yaşında, esmer, 45 kiloda zayıf denilebilecek bir fiziğe sahip seksi bir hatunum. Güzel ve istekle, en önemlisi de arzuyla sevişen ve sohbetiyle de ayrıca memnun eden bir kadınla olmak ister misiniz? Ayrıca ben tadına doyulmaz bir ap travesti partner iken size ekstra masaj da yapabilirim. Profesyonel derecede iyi yaptığım masajımla da sizi çok mutlu edeceğimden ve zevklerin en güzellerini tattıracağımdan eminim. Olgun bir partner olabilirim ama minyon, yaşından çok daha genç gösteren bir hatun olduğumu bilmenizi isterim.

Size deneyim ve daha da önemlisi gerçek zevki sunuyorum, olduğumdan daha gencim yalanını uydurmak istemedim, ama kapıda görüp geri dönersiniz diye de endişe ediyorum.

Serik Otele Gelen Travestiler

Görüşmelerimi sizin isteğiniz doğrultusunda bazen otel ortamında yapabiliyorum. Hatta olayı biraz daha abartarak Serik eve gelen travesti kelimesini de bana yakıştırabilirsiniz. Ne de olsa olgunluğun da deneyimler gibi artıları vardır diyebilmek mümkün gözükmüyor ve eminim sen benle iyi zaman geçireceksin. Benim size sunacağım bir çok olumlu özellikler var bu artıları hissederek zaman geçirmeyi gerçekten de seveceksin. Çünkü ben kendim için de zaman geçiren, çok istekli bir kadınım.

Ben yasaklamalar sevmem, Serik trans escort kadın ile yani benimle zaman geçirirken en sıcak anlamda ve sınırsız sevişeceksin. Kondom kullandırma olayını sizin keyfinize bırakıyorum, o an zevkiniz nasıl isterse o şekilde takılırız problem yok. Benim için sadece kendimi Serik sınırsız travesti olarak adlandırmam yeterli olacaktır.

Ayrıca ben benle zaman geçirirken zevk almayan bir erkeği koynuma sokmak istemem, bununla birlikte seksteki delilik açısından da kendini zorlamana neden olurum. Hatta seks oyuncakları kullanma çılgınlığını yaşayabiliriz, her ne kadar aktif olmayı sevsem de yetersiz kalırsam oyuncak kullanırız. Birebir isteyen taraf ben de olabilirim sende olabilirsin bakarız duruma göre.

  

360 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 92663421f7148d14

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın