Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Gerçek Resimli Travesti Burcu

  • Listelenmiş: 19 Nisan 2022 09:28
  • Süre sonu: 162 days, 19 hours

Açıklama

Merhaba çapkın ve azgın beyler ben diğer hatunların aksine, tamamen doğal ve oynama yapılmadan fotoğraflarını yayınlayan bir Antalya travesti partnerim. Hem vücuduma hem de yüz güzelliğime fazlasıyla güveniyorum ve siz azgın beyleri mutlu etmek için elimden gelini yapıyorum.

Antalya gerçek resimli travesti numaraları konusunda kararsız kalmanız gayet normal, çünkü bu tip sitelere ilanlara genelde çok değişik ve kendilerinin olsa bile oynanmış fotoğraflar koyuyorlar.

Güneş, on iki takımyıldızının içinden geçmektedir, bunlara Zodyak Takımyıldızları denir. Bu takım yıldızlarının Antik Yunan ve Roma mitolojisinde kendine özgü hikayeleri bulunuyor. Bu burçların isimlerini sıralayalım. Koç burcu öncelikle bu bahar mevsiminin habercisi olarak görülür. Yunan mitolojisinde burcun hikayesi Argo gemisinde iki tane elemanın bir post uğruna yaptıkları mücadeleden ve bunu ele geçirmek için sefere çıkmalarına dayanır.

Boğa burcu, benim gibi yani siteciniz gibi kocaman bir adamın memlekette karı bırakmayacak şekilde herkesi bafilemesinden gelir, boğa gibi adamım vesselam, maşallahım var. Efsaneye göre tanrı siteci, beğendiği bir prensesi sağlam çakmak için kendi memleketine kaçıracaktır. Kaçırmadan önce altın boynuzlu, öfkeli bir boğa bir kılığına girerek göklerde dolaşır.

  

467 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 409625e7e789cb84

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Gerçek Resimli Travesti Burcu”

  1. Yüreğim Üzerinde 12 Ağustos 2022 @ 15:12

    Dayanamıyorum artık bu yalnızlığa, sana nasıl ulaşacağımı öğrendiğim anda yanına geleceğim.

Cevap Bırakın