Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Görüşmeyenin Pişman Olacağı Demre Travesti Buse

  • Listelenmiş: 5 Ağustos 2022 12:25
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Samimi ve güzel bir Demre travesti ile özel zamanlar geçirmek sizin elinizde. Edinilen bilgiye göre son dönemlerde boşanma davası aşırı artmıştır. Yurdum erkeleri daha çok travestilere yöneldiğinden ve bu konu ile ilgili çok bilindik bir avukat şöyle bir açıklama yapmıştır.

Arkadaşlar ben yıllardır boşanma avukatlığı da yaptım ve cidden çeşitli insan tiplerini gördüm. Çıkardığım sonuç ise şudur, yıllarca evli kalmış bir çiftin davasına bakacaktım. Çifti yanıma aldım, ve sorunlarını sormaya başladım. Erkek olan başladı saymaya ilgisiz kaldım, benimle ilgilenmiyor, sevmiyor tarzında şeyler söyledi. Kadın ise sadece susuyordu, ve adamın gözlerinin içine bakıyordu. Bu durumdan oldukça etkilenmiştim. Daha sonra kadına söz verdim. Cümleye şöyle başladı.

Biz ikimiz ayrı ayrı kendi dünyamızda çok mutluyduk. Ben kendi içimde mutluydum, oda mutluydu. Ayrı odalarda oturuyorduk, Antalya travesti tarzında karı koca ilişkimiz hiç yoktu. Bana burada ilgilenmiyor diye şeyler söylemesine inanmıyorum. Bir kadının gönlünün almak çok basit, o bunu beceremedi. Bende onu bu hallerini sevmeyi beceremedim.

Aslında ikisi de mantıklı bence dedim, bu cümleleri beni gerçekten etkilemiştir. Yani demem o ki kimler kendi dünyasında mutluysa karşı tarafın dünyasını karartmasın. Sevmediğiniz bir ilişkinin içeresindeyseniz de gidin, şeklinde örnekler vererek bizlere ders vermiştir. Şimdi ise bu boşanma konusuyla ilgili bir haberi anlatacağız. Olağan dışı bir boşanmanın detaylarına bakalım. Adama içinde senin şeytan var diyerek onu garip muhabbetlerin içine sokmaya çalışması bir anlaşılmadık durumlardı. Demre gay aktif pasif arıyorum ama bulamıyorum demeyin artık çünkü bunlardan artık pek bulunmuyor.

 

 

1438 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 70162ed08ee52c96

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Görüşmeyenin Pişman Olacağı Demre Travesti Buse”

  1. torhan Üzerinde 16 Şubat 2023 @ 00:01

    sizinle görüşmek istiyorum bana whatsapp tan yazın 905374967070

Cevap Bırakın