Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Güllük Caddesi Travesti Ayşe

  • Listelenmiş: 14 Ocak 2020 13:52
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Merkez Güllük Caddesi Travestilerinden Ayşe

Herkese selamlar, hayattan keyif almasını bilen bir hatunum ve siz çapkınlara aradıkları kaliteli seksi sunmak için buradayım.

Hayattan neşesini kaybetmemiş, güler yüzlü, misafiri olarak gelen beyleri mutlu etmesini kesinlikle bilen, asla görüştüğünüze pişman olmayacağınız bir Antalya travesti escort partnerim.

Benden kesinlikle memnun kalacaksınız ve tekrar benimle görüşeceğiniz gün için zaman sayacaksınız.

Yatakta harikalar yaratan bir güllük caddesi travestiyim, sizi kendi evimde ağırlamayı tercih ediyorum. Ev arkadaşım var onu da  beğenirseniz isterseniz grup da yapabiliriz.

Fotoğraflarımdan da gördüğünüz gibi esmer güzeli, geniş kalçalı ve çok seksi bir travestiyim.

Özel durumlarda istek olursa aktif olabiliyorum, ameliyatsızım, pasif olarak sizleri mutlu etmeyi tercih ederim.

O fotoğraflarda gördüğünüz geniş kalçalara kesinlikle bayılacaksınız içine girmeye doyamayacaksınız.

Bu sayfada yer alan ve ilan veren bütün travestiler gibi ben de karşılıklı sağlığımızı düşünerek ilişki esnasında kondom kullanımını mecburi tutuyorum. Sizlere sakso çekerken prezervatif kullanmıyorum lakin anal seks esnasında kesinlikle kullanmamız şart.

Grup yapıyorum, eşinizi yada sevgilinizi de getirirseniz hayalini kurduğunuz değişik fantezileri hayata döndürebiliriz.

Sadece seksimden değil muhabbetimden de memnun kalacaksınız. Saatlik yada gecelik görüşmelerimizde seans aralarında size sunduğum bir şekerli kahvemin yanında hoş sohbetimi de eşlik ederek benden yaşayacağınız memnuniyeti daha fazla arttırmaya özen gösteriyorum.

Yukarıda dışarı çıkmayan bir Antalya merkez travesti olduğumu söylemiştim. Otel ortamı zaten bize pek uymuyor eğer çok isterseniz ve kendinizi rahat hissedecek iseniz sizin yanınıza gelebilirim. Tabi bazı şartlarım olacak ve onları sağlayabilirseniz sizin yanınıza çekinmeden ve gönül rahatlığıyla gelebilirim.

25 yaş altı kimseyle görüşmüyorum bunu da belirtmek isterim, çok genç erkekler ile görüşmek istemiyorum, birlikte olduğum erkeklerin yaş aralığı 25-40 arası olmalıdır.

Liste Kimliği: 6165e1dc0d35b016

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın