Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Güllük Caddesi Travestilerinden Okşan

  • Listelenmiş: 2 Eylül 2019 10:47
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Merkez Güllük Caddesi Travestileri, Güzel Bakımlı Kadınsı Gerçek Travesit Okşan

Antalya’ da ki çapkın erkeklerin namı o kadar uzaklara yayıldılar ki bendeniz azgın travestiniz taaa Dünya’ nın bir ucundan Dubaiden siz zevk sahibi kaliteden anlayan beylerin koynuna girip onları her türlü rahatlatmak için buralara geldim, sizlere olağanüstü yatak oyunlarını göstermek için sabırsızlanıyorum.

Dubaide yeterince doyuramamış olsalar gerek bu çıtır Antalya Travesti hatunu. O yüzden yeni yarrakların tadına bakmak ve onları afiyetle yemek için Türkiye’ ye geldiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

Henüz 19 yaşında olmama aldanmayın. Normalde böyle bir siteye ilan verme ihtiyacım yoktu ama, benimle birlikte olan erkeklerin bir çoğu beni internet üzerinden ilan vermeye teşvik etti.

173 boyunda ve 54 kiloda bu seksi Güllük Caddesi Travesti ile yatakta bu kadar ahlaksız olabilen gerçek kadınlardan daha iyi seks yapan bir hatun ile karşılaşmamışsınızdır inanın.

Ağza boşaltmayı yapıyorum, anal zaten benim işim, hepsi bir yana, kodom kullanma şartı da koşmuyorum, zevkinize kalmış tabi kullanmak isterseniz orası ayrı, yukarıda da belirttiğim gibi sizin zevkinize göre davranıyorum.

Bu kurallarına uyulursa acaip zevkli anlar yaşamayı siz çapkınlara vaad ediyorum.

Antalya Aktif Pasif Travesti olmak istediği için sadece bu civardaki otellerde ve kendi yerinde görüşme yapıyor, isteğe göre aktif yada pasif olabiliyor yada her ikisi de sizin zevkinize nasıl hitap edilmesi gerekiyorsa o şekilde takılıyoruz.

Bana lütfen sadece geleceğiniz gün mesaj atınız, grup yapabiliriz ama önceden ayar çekmemiz icap ediyor tabiiki.

Burada sizlere sunacağım zevk dolu hizmetlerden daha fazla bahsetmek isterdim, lakin biraz da merakınızı cezbetmek isterim, beni arayarak hizmetlerim hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz, yada daha da güzelini söyleyeyim benim yanıma gelin tadıma bakın, benim yatağımda özlemini duyduğunuz ve hasret kaldığınız zevklerin tadına bakın.

Hepinizi çok seviyorum, en güzel yerlerinizden öpüyorum ve benim yanıma geleceğiniz zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Liste Kimliği: 1835d6d1cac163c6

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın