Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

TELEFONU:0 531 345 42 44

Güzel Travesti Nil

  • Listelenmiş: 2 Ekim 2022 16:34
  • Süre sonu: 121 days, 20 hours

Açıklama

Konyaaltı travesti partnerim, hem yüz güzelliğime hem de yataktaki maharetlerime fazlasıyla güveniyorum, benimle birlikte iken sekse doyacağınıza ve aşırıya kaçmadıkça tüm isteklerinizin olacağına emin olabilirsiniz.

Hem seksi hem sohbetiyle güler yüzüyle aklınızı başınızdan alacak bir hatunum. Azgın ve istekli bir Antalya travesti partnerim. Samimi, hoş sohbet ve gerçek anlamda problemsiz, tamamen sizin zevkinize ve keyfinize odaklanmış, misafirinin hem gönlünü hem sikini hoş tutmayı seven bir hatunum. Bakımına önem veren, doğal bir travestiyim, ve dilerseniz ap olarak size istediğiniz şeklide hizmet edecek derecede seksi severek ve istekle yapıyorum. Problemsiz, tadına doyulmaz, ve doyumsuz bir Antalya travesti partner ile güzel zaman geçirmek isterseniz ben aramanızı bekliyorum.

Konyaaltı travesti olarak kendi evimde görüşme yapıyorum. Aşırıya kaçmadığı müddet bütün fantezilere açık bir partnerim. Değişik fantezileri yaşamayı ve yaşatmayı seven bir hatun olarak, tek bir pozisyona bağlı kalmadan, değişik pozisyonlarda siz çapkınları mutlu etmesini severim.

Kendini benden ve sana yaşatacağım zevklerden mahrum bırakma.

Telefon Numaram: 0531 345 4244

 

442 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 163621f9bbd00538

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Güzel Travesti Nil”

  1. Gundi Üzerinde 12 Nisan 2022 @ 15:27

    Tek kelimeyle harika bir kadın, hoş sohbeti, samimi davranışları ve azgın tavırları beni bitirdi diyebilirmi.

Cevap Bırakın