Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Güzel Yüzlü Gazipaşa Travesti Emine

  • Listelenmiş: 25 Mart 2022 10:02
  • Süre sonu: 142 days, 23 hours

Açıklama

Antalya Gazipaşa travesti partnerim, bu bölgede tadına doyamayacağınız ve her azdığınızda tekrar görüşmek isteyeceğiniz, yegane travesti partner benim. Daracık deliğime girerken hissedeceğiniz zevki şu an hayal bile edemezsiniz.

Gazipaşa yeni travesti yeni imajıyla son zamanlarda oldukça konuşulan bir isim olmuştur. Kumral saçlarını sarıya boyatarak kadın takipçilerinde çok fazla yorum almıştır. Bu yeni imajını şu şekilde açıklamıştır. Evet arkadaşlar insanlar farklılık isteyebilir. Artık monoton hayatlarından ve benliğinden sıkılmış olabilir. Bende kendimde bir değişiklik yapmak istedim. Bazıları yüzüme estetik yaptırdığımı düşünüyor. Ancak böyle bir durum söz konusu bile değil.

Ayrıca Gazipaşa gay cd numarası ilanları hakkındaki yaptırsam bunu saklamam. Yaptıranlara da asla bir şey demiyorum. Fazla abartılmadığı sürece bence çok güzel duruyor. Geçen dönemlerde gençlik yıllarım ile şu an ki halim paylaşılarak estetik güzeli dendi. Gerçekten çok komik bir durum insanlar yaş aldıkça değişebilir.

Söz konusu ilanda, size yeterli bilgi sunamadığımı fark etmemle birlikte, hayatın en güzel ve doğal halleri ile birlikte Gazipaşa ap travesti modellerin listesini sizlere sunmaya devam edeceğiz.

 

361 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 926623d8d077b85b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın