Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

İbradı Gay Cd Aktif Pasif Travesti

  • Listelenmiş: 16 Ekim 2022 19:32
  • Süre sonu: 342 days, 9 hours

Açıklama

Antalya İbradı Travesti Buket Sizlere Zevk Verecek

Nice yiğitler geldi geçti buradan, hepsi benim sizi memnun edebiliyor olmam profesyonel İbradı yeni travesti partner olmamdan kaynaklanmıyor. Hatta bu durumla zerre kadar alakası yok, ben sizi memnun edebiliyorum çünkü normal bir kadın gibi, görüşmelerimi samimiyet üzerine yaşıyorum. Bu nedenle teke tek görüşmeler yapmam çok önemli. Göğüs göğüse muharebe severim, baştan çıkartıcı fanteziler yaşamak çok hoşuma gider, İtiraf edeyim sağlam bir bedenle ve sağlam bir muhabbetle zaman geçireceksek o zaman alacağım ödeme zerre kadar umurumda olmaz, en ucuz escort bayan olabilirim ama yüksek ödemeler için asla beğenmediğim bir erkekle eğlenemeyeceğim bir muhabbet içine girmem.

Yabancı uyruklu hatunlardan hoşlanırım derseniz size bir sürprizim var. Arkadan vermeye bayılıyorum, bu nedenle anal seksleri kabul ederim ama tam gece ve bende yaşanan bir olsaydık çok iyi olacaktı. Saatlik görüşmeler de yapabiliyorum, hatta isterseniz ayak üstü tik tak da görüşme yapabiliriz. Bu görüşmelerde maalesef ön sevişme ve sakso konusunda bir eksiklik olur.

Azgın bir hatunu, ilişkide sıcaklığa değer veren bir kadınım, en az sevişmek kadar, sohbet etmeye de çaba harcarım. Benim seksim kadar sohbetim de güzeldir, zaten benim yanıma geldiğinizde tam bir Antalya İbradı orospu kadını gibi sizi eğlendiririm, eminim benle zaman geçirmeyi seversiniz.

Daracık popoma girerken çok zevk alacaksınız, 56 kilo, 172 santim boyu olan, uzun ve zarif, hoş bir İbradı pasif gay kadınım. Eminim benle zaman geçirirken güzelliğimin etkisinde kalacaksınız, hemen boşalacaksınız, kendinizi tutamayacaksınız, bunları yaşarken birlikte çok eğleneceğiz. Gamzeli yanaklarım elbette sizi etkiler ama bir de yatağımı keşfedin, o zaman sizi nasıl kusursuz seks yaptığıma şahit olacaksınız.

 

456 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 982634ae08d259da

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın