Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kaş Gay Bar Nerede?

  • Listelenmiş: 16 Ekim 2022 11:03
  • Süre sonu: 341 days, 16 hours

Açıklama

Bir çok hatunun tatil zamanı özellikle Antalya Kaş travesti partnerlerin de takıldığı Kaş gay bar konumu nerede bilmek isterseniz size bilgi vermeye çalışacağım. Antalya gay bar kategorisinde Kaş ilçesinde bulunan mekanların tam listesini ben şahsen bilmiyorum. Lakin bu yazıya yapılan yorumlar ile sizler fikir sahibi olabilirsiniz.

Dolandırıcılar Kaş pasif bireyler ile başka bir avukatın ismini birleştirerek mağdurlara bir çok mesaj attı. Masaj salonuna yaptığınız randevuya gelmediniz bunun için hakkınızda ceza ve tazminat davası açılacak dediler. Muhabbete bak lan, hanım görse ağzıma sıçar resmen, davanın açılmaması için de kendilerine para göndermelerini talep ettiler. Parayı gönderenler de oldu göndermeyenler ise suç duyurusunda bulundu. Benim fotoğrafımı kullanmışlar, başka meslektaşımın da ismini soy ismini kullanmışlar. Elimizde görüntülerini var, eğer ödemezseniz dava açacağız gibi tehditkâr konuşmalarda bulunmuşlar. İnandırıcılığını artması için de dilekçe örneği göndermişler sanki o dava açılmış gibi.

Kaş Kadınsı Pasif Numaraları

Bir kişi kendisini avukat olarak aradığında mutlaka ismini soy ismini ve sicil numarasını öğrenmeleri gerekiyor. E-Devlet üzerinden de böyle bir dava var mı yok mu görebilirler, konulu bilgilendirici bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Kaş yeri olan gay numaraları ilanları şeklinde konuştu. Bir diğer avukat ise olayın nitelikli suç olduğunu belirtirken, avukatlık mesleğini yaparken giydiğimiz cübbeli fotoğrafları kullanarak dolandırıcılar nitelikli suçlar işlemeye başlamışlar. Fotoğrafı kullanmaları kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi, yayılması suçlarını işlemiş oluyorlar.

Çok tatlı bir esmerim ve sürmeli siyah kaşlarım var, sonra dolgun dudaklarım ve  yanağımda dikkat çekici bir gamzem bulunmakta. Bana bir fıkra anlat istersen çünkü sağ yanağımdaki gamzemi görmek istersen o zaman gülümsememe neden olmalısın. Saatlik ya da gecelik görüşmelere karşıyım, sadece tek seans, görüşmeleri yaşarım ve sevgi dolu bir kalbim var, ben sevişerek ve sohbetle zaman geçiririm. Bu kıvamda bir görüşmede çoğunlukla gecelik muhabbetler bile yetmez, aynı ödemeden ama günlük zaman geçirebilirim. Gerçek bir Kaş eşcinsel partnerim, kadınsı hatlarımla size tadını asla unutamayacağınız anlar yaşatacağım.

 

496 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 131634ad9dc27e85

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın