Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kemer Travesti Başak

  • Listelenmiş: 5 Ağustos 2022 12:02
  • Süre sonu: 276 days, 2 hours

Açıklama

Aslında asıl işi Kemer travesti olana ve geçimini bazen parfüm satarak sağlayan bir hatunum. Bir hasta yakınının kartını alarak Kemer disko bar gece kulübü travesti arayışında olanlara yardım etmek için mekanın 2’nci katına girdi. Çalışkan, servisteki asistan doktorlar bulunduğu odaya girdi. Çalışkan’ın parfüm satmaya çalıştığı hastalarıyla ilgilenmeleri gerektiğini belirterek, servisi terk etmesini istedi. Bunun üzerine odanın kapısını içeriden kilitleyen adam, anahtarı da cebine atarak 2  kişiyi rehin aldı.

Çıkan arbedede, bu sırada ‘beyaz kod’ için telefona yönelen Kemer yeni travesti partnerlere karşı küfür edip ölüm tehditleri yağdırdı. Tartışmanın ardından müdahalede bulunmaya çalışanlara saldırdı. Çıkan arbede sırasında adam sağ elinden yaralandı ve cebinden anahtarı alarak kapıyı açtı. Şüpheli, özel güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.  Adliyeye sevk edilen geri zekalı herif, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İtiraz olunca haliyle, olaydan 2 gün sonra bu kez tutuklandı. Kemer kendi evinde görüşen travesti hakkında dava açıldı. Geçen cuma yapılan duruşmada son savunması istenen şahıs, “Doktorlardan özür diliyorum. Korktuğum için kapıyı kilitledim, pişmanım, tahliyemi istiyorum” dedi. Savunmanın ardından mahkeme başkanı, sanık hakkında ‘kasten yaralama’, ‘hakaret’, ‘hürriyetten yoksun bırakma’ ve ‘konut dokunulmazlığını ihlal ’den toplam 8 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

  

503 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 42062ed04a50d0af

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Kemer Travesti Başak”

  1. Geçmiş Üzerinde 26 Ağustos 2022 @ 13:17

    Ademle Hava gibiyiz, ama bir türlü birlikte olamıyoruz, bırak da ben birinci olayım.

Cevap Bırakın