Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kendi Yerinde Görüşen Kumluca Travesti Suzi

  • Listelenmiş: 11 Ekim 2022 20:59
  • Süre sonu: 343 days, 16 hours

Açıklama

Antalya Kumluca Evi Yeri Olan Travesti Reklamları

O değil de çadırlara konaklama vergisi geliyor diye bir haber geldi. Arkadaş şimdi anlaşılmayan bir durum olmasın, ben Kumluca yeni travesti ile bir çadırda kalacak olursam bir de bunun vergisini mi ödeyeceğim. Pazarda toptancılara mal ve ürün satan bir arkadaşım var, Kumluca da bir travesti ile tanışmış, hatunun evine gitmişler anlata anlata bitiremiyor desem yeridir.

Yaptığı işte gerçek bir uzman, sekse hem iş hem keyif olarak bakan bir partnerim. Deneyim denildiği zaman olgun bir ap takılabilen travesti partner bayanım. Fiziksel özelliklerimi merak ediyorsanız eğer, 54 kiloda, 173 boyunda, diri bir bedene sahip hatunum. Vücut ölçüleri olarak mankenleri kıskandıracak bir fiziğe sahibim, 91 61 91 olan enfes güzellikte bir kadınım. Bence benim olgunluğumun sizi ekstra alarak olaya bakarsanız çok eğlendirecek ki güzellik açısından çoğu kendine çıtır diyenleri cebimden çıkartırım. Götüme kadar uzanan kıvrımlı saçlarımla üstünüze çıktığımda seksin çok fazla etkisinde kalacağınızdan da eminim.

Kumluca Gay

İster aktif ister pasif takılsın, hayattan beklentiniz ne olursa olsun Antalya Kumluca ap gay partnerler sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaklardır. Zarafet ve güzellik bunlarda çok var ama onları alıp, kocaman ya da ufak fark etmez yarrağınızı kaldırıp, götten sikişi olabildiğince sert yaşamazsanız iflah olmazsınız. Bence bu durumda sizi asla %100 memnun edemem, çünkü ben benle zaman geçiren erkekleri çok eğlendiririm.

Ben sizlerle zaman geçirirken bedene önem veririm, e zaten önce bedensel bir etki yoksa o zaman sonrasında çekim olmaz. Seni yerlerde göklerde bulamazlar diyebilirsiniz ya da ödeme almam, yüreğimde hançer izi var. Bu benle alakalı bir olay ama bende bu hislerin uyanmasına neden olan tek etken neden siz olmalısınız. Ner türlü ahval olabilir, aksi halde beğeni, eğlence olmadan ben de asla zaman geçirmem. Bu konuştuklarım size bir türlü gibi havalı ya da güzel gelmeyebilir, bu konuda bana %100 inanın. Gözbebeğim olmak ve bana sahip olan bütün erkeklerin hak ettiklerini aldığını bilerek bana gelmeniz sizin için en hayırlısı olacaktır.

  

523 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 800634554b3b36ba

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın