Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kepez Altınova Travesti Gay Pasif

  • Listelenmiş: 27 Mart 2022 19:27
  • Süre sonu: 144 days, 23 hours

Açıklama

Antalya Kepez travesti arıyorsanız ve özellikle Altınova travesti bölgesine çok yakın konumda iseniz, bu yazıyı mutlaka incelemeniz gerekiyor. Çünkü Altınova gay partner ilanları da dahil olmak üzere konumuz eşcinsel bir ilişki yaşamak olduğunda size en çok yardımcı olacak hatunlar ve Antalya lgbt bireyler burada.

Yani burada Altınova pasif numarası konulu mülakatta cesedi, otopsi için Çameli Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. İncelemede Antalya Kepez ap travesti için yürürken dengesini kaybedip, başını kaya parçasına çarpması sonucu öldüğü belirlendi. Herkesi bu konularda bilinçli hareket etmeye ve Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyoruz.

Valla sıkıntı büyük ağa, hem abazalıktan hem de para kazanma hırsından taktığı tektaş yüzük başta bu hıyar tonun kendisine aldığı tüm pahalı hediyelerin de sahte çıktığını öğrenen gerçekten de safmışsın be kızım, kızı büyük mücadeleler vererek alıp sevgilisinin evini terk etmiştir. Ardından hemen Türkiye’ye dönenen bu hatun kişilik uzun bir süre bu konu hakkında bir açıklama yapmamıştır. Bu konu üzerine daha fazla yazmak istemiyorum, çünkü ne yazacağımı  bende bilmiyorum.

Liste Kimliği: 42623ef85435680

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın