Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kepez Travesti Bahar

  • Listelenmiş: 16 Ekim 2019 10:20
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Merkez Kepez’ den Varsak travestileri ile Sınırları Zorlayan Full Fantazi İmkanı Sunan Travesti Bahar ile her türlü fantaziye varım iseniz tek yapmanız gereken aşağıdaki iletişim bilgileri vasıtasıyla, ona ulaşmak  Antalya arkadan veren götten sikişen ağza yüze boşaltan mükemmel seks yapan bir kadınım.
Sizler ile ciddi anlamda sınırları zorlayacak aşırı uç olmadıktan sonra ağza yüze içime boşalma dahil olmak üzere bütün fantazilerinizde rahatlıkla eşlik edebilecek grup sekse açık güzel bir fiziğe sahip bakımlı ve vip standartlarında hizmet sunan özel bir Antalya travesti hatunum.

Görüşmelerimi kendi evimde ve otellerde yapıyorum, prezervatif kullanım şartım bulunmaktadır bunun dışında hiçbir şartım yasağım yada sınırım kesinlikle yoktur. Size naz kapris yapmayacak ayrıca kesinlikle memnun kalacağınız tekar ve tekar görüşmek isteyeceğiniz bir kepez travesti partnerim. Eğer hayallerini kurduğunuz ve gerçekleştirmek istediğiniz özel fantazileriniz varsa birlikte rahatlıkla ve zevk içerisinde dokuma travesti olaak gerçekleştirebiliriz. Şu an için Varsak bölgesinde bulunuyurom. Bana ulaşmak isterseniz istediğiniz zaman rahatlıkla beni arayabilir ve randevu alabilirsiniz.

  

2072 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 3415da7077267731

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın