Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kepez Travestilerinden İrem

  • Listelenmiş: 16 Ocak 2020 12:16
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Merkez Kepez Varsak Düdenbaşı Karşıyaka Dokuma Çallı Kavşağı Travestileri

Merhaba ben İrem.

Benimle tanıştığınızda cana yakın ve samimi tavırlarım sizin çok hoşunuza gidecek.

Çok iyi bir sırdaşımdır, benimle birlikte iken, benimle yaşadıklarınız aramızda kalacak, buna emin olabilirsiniz.

Özel fantezileri olan ve bunları gerçeğe döndürmek isteyen beylere kaliteli hizmet veren bir varsak travesti olarak seksimi sunmaktan mutluluk duyarım.

İşveme, cilveme, sizinle birlikte yapacağım seks oyunlarına bayılacaksınız ve sorunsuz bir şekilde aktif pasif olabilmem sayesinde hayattan alacağınız zevklere yenilerini ekleyebileceğiz.

Ben sadece kendi evimde yerimde görüşme yapıyorum, bana misafirim olarak geliyorsunuz ki! Ben misafirlerini mutlu etmesini seven bir dokuma travesti escortum.

Dolabımda sizin hoşunuza gidecek çeşitli kostümlerim ve kıyafetlerim var, liseli, hostes, hemşire, doktor siz ne isterseniz o olarak sizi kapıda karşılayabilirim.

Evim giriş çıkışı rahat bir konumda, bana gelmeden en az yarım saat önce beni arayıp bilgilendirirseniz benim de siz gelene kadar, size özel hazırlık yapma fırsatım olur.

Genel olarak öğlen iki ile gece iki arası misafir kabul ediyorum.

178 boy 69 kg ve hafif bronz tenli, kahverengi gözlü ve siyah saçlıyım. Tam bir Antalya fotomodel manken travesti fiziğinde güzelliğinde olup çıtı pıtı ince, narin, zayıf hatlara sahip bir Antalya travesti partnerim. Sadece fotoğraflarda değil ruh ve davranış olarak da son derece dişiliğini ön planda tutabilen bir travestiyim. Bu sitedeki diğer travesti bireyler gibi fotoğraf çekiminde özen gösterip sizi pijama ile karşılayacak bir hatun değilim. Yaptığım işin hakkını kesinlikle veririm.

Ön sevişme ve sizi sekse hazırlama benim için çok önemlidir, asla aceleci davranmam. Sizden benim için tek ricam bana gelirken temiz gelmenizdir, özellikle bazı bölgelerinde kıl temizliği yaparsanız saksomda bende rahat davranabilir, gırtlağıma kadar alabilirim.

  

3026 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 8905e204d11e6384

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Kepez Travestilerinden İrem”

  1. kufar Üzerinde 18 Nisan 2020 @ 17:01

    Merhaba canım, ben numaranı burada göremedim, bana ulaşabilir misin lütfen.

Cevap Bırakın