Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Konyaaltı Arapsuyu Travesti Sude

  • Listelenmiş: 28 Mart 2022 05:06
  • Süre sonu: 148 days, 1 hour

Açıklama

Merhaba ben Sudenaz, Antalya Konyaaltı travesti olarak sizlere seks hizmeti sunuyorum. Bir bakıma Arapsuyu travesti aramasında beni tercih etmeniz size en yakın hatun olarak beni doyasıya becermenize olanak sağlayacaktır.

İkisi de çok iyi insanlardı, kimseye bir zararları yoktur. Nasıl böyle bir şey yaparlar aklım almıyor. Çocuk namazını kılmış oturmuş, hiçbir olay gürültü yoktu. Antalya Arapsuyu gay cd pasif ilanları için biz silah sesini bile duymadık. Veya bir kavga gürültü olsaydı hemen polisleri çağırırdık. Annesi de çok iyi bir kadındır, çok dürüsttür. Nasıl böyle bir olay oldu bizde inanamadık, aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş salaklar.

Dedi bir diğer komşu ise bakkaldı. Benim komşum tanıyorum gelip burada alışveriş yaparlardı. İkisinde dürüst kişilerdi. Terbiyeli ve hiçbir yaramazlığını görmedik iyi kişilerdi. Duyunca şok oldum, Konyaaltı pasif cd olarak bu duruma İnanmadım dedi. Çoğu komşunun ifadesi bu şekilde alındıktan sonra annesinin de ifadesi alınmıştır. Anne ifadesinde en büyük oğlum namazında niyazında bir çocuktur. Herhangi bir tartışması veya kavgası yoktur. Diğer oğlum biraz daha agresif yapılı bağıran çağıran bir yapıdadır. Aralarında bir sorun olduğunu asla düşünmüyorum. Nasıl olurda böyle bir şey yapar bilmiyorum, içim kan ağlıyor, iki evladımı da kaybettim demiştir.

 

 

429 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 853623f01b5da8ba

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın