Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Konyaaltı Travesti Arayanlar İçin Müge

  • Listelenmiş: 18 Şubat 2022 10:42
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Ben bir Antalya Konyaaltı travesti partner olarak, aklınıza gelecek ya da gelmeyecek ki benim de fantezi dünyam baya geniştir, tüm pozisyonlarda seksi doruklarda yaşama dürtümle sizlere hizmet veriyorum. Burada bulunmak benim için sizlere en güzle ve özel zamanları yaşatmak ve karşılıklı zevk alarak ilişkimizi rayına oturtmak adına yapacağımız en güzel eylem olacaktır.

Bir bakıma özetlemek gerekirse, buralarda seks ve cinselli denildiğinde ilk akla gelen benim ismimdir. Aile sevgisi görmeyen çoğu birey kötü yollara düşüp kendini harap etmiştir, ve Merve de bu sevgisizlikle büyüyen bireylerden bir tanesidir. Kaliteden ödün vermeyen bir Konyaaltı ap travesti olarak yine bir cumartesi gecesi işini halledip evine dönüyordu. Eve dönerken hiç beklenmedik bir şekilde bir grup adamın tacizine maruz kaldı. Gece geç saatlerde bir kadını tek başına dışarıda gezmesi Türkiye şartlarında pek mümkün değildir.

Bir sokak sanatçısı olan Konyaaltı otele gelen travesti hanımın hayatını sizlere aktaracağım. Bu seks düşkünü hatun bir emlak zenginidir, babadan bir çok şey kalmıştır. Ancak kadının gözü ne parada ne puldadır. Nihan normal insanlar gibi pazara gider, eğlenir, lüks arabalara binmek yerine halk otobüslerini tercih etmektedir. Doğallıktan yana olan nihan hayatının aşkıyla bir otobüste karşılaşacağını hiç düşünmemişti.

  

1411 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 715620f760feddca

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın