Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Konyaaltı Travesti Aysel

  • Listelenmiş: 21 Ağustos 2019 06:15
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Konyaaltı Travestilerindena Sınırsız Hizmet Sunan Hurma Altınyaka Vip Travesti Aysel

Merhaba beyler ben tutkunu olacağınız ve bir kere tadına baktıktan sonra asla vaz geçemeyeceğiniz, aradığınız bütün zevki coşkuyu isteği ve arzuyu yatağında / bedeninde bulabileceğiniz marjinal ve çılgın sınırsız Antalya genç travesti Aysel, 20 Yaşındayım 1.70 Boyundayım ve 50 Kiloda oldukça hoş bakımlı güzel bir o kadar da kafa dengi seksi full pasif takılan bir travestiyim, kadınsı yönüm çok fazladır o yüzden aktif olamıyorum.

Burada siz Antalya’ lı çapkın beylerin zevkine sunmuş olduğum fotoğraflarımda da gördüğünüz gibi son derece doğal seksi ve sizi kesinlikle baştan çıkartacağınıza ve hemen beni aramak isteyeceğiniz resimlerim ve güzel vücut hatlarım ile aklınızı başınızdan alabilirim.

Görüşmemi konyaaltı travesti bayan olarak kendi yerimde ve kemer göynük beldibi otele gelen travesti olarak otel pansiyon ortamında yapabiliyoruz.

Sakso çekerken tamamını alamıyorum malesef ama bazı özel durumlarda ( kısacası ufak penisli olmanız gerekiyor ) zevkle yapabilirim, kondom kullanımı size kalmış et ete değmeli diyenler için bu konuda bir baskı yasak yada sınır koymuyorum, sizi baştan çıkartmayı seven çılgın ve genç bir partnerim, benden kesinlikle memnun kalacaksınız ve ne zaman azsanız ilk arayacağınız kişi ben olacağım.

Burada anlatmak istediğim olay, gençliğim, güzelliğim ve çılgın sempatik tavırlarım ile amacım hem sabit müşteri edinmek hem de güzel zamanları ölümsüzleştirmek. Vip kalitesinde özel hizmet sunan bir travestiyim ben.

Kendi evim çok rahat bir ortamdır arkadaşlar, hayatınızda görüp görebileceğiniz en büyük memeler de bana aittir, ama genç kız memeleri öyle yaşlı travestilerde olan sarkıklardan bahsetmiyorum, bildiğiniz meme uçlarım ileri bakıyorlar yer çekimine henüz yenilmediler.

Yanıma gelen erkeklere kesinlikle bir sevgili edasıyla onlara erkek arkadaş muamelesi yaparak yaklaşıyorum.

Lütfen benim burada yazdıklarımı özenerek ve okuyarak bana yaklaşın, kısacası burada üşenmeden yazılan bu yazıları okumadan salla parti iki resim görüp beni hemen aramayın.

Burada her zaman denildiği gibi şair ne anlatmak istemiş derseniz eğer ki bu durumda şair dediğimiz kişi webmaster oluyor, bazen hani tıkanırsın da ne yazacağını bilemezsin ya o durumu yaşıyorum. Sizlere karşı samimi olacağım, para karşılığı bir bayanla birlikte olmak fikri çok problem  gelmese de yine de verdiğiniz paralara değecek bir antalya travesti bayana gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Liste Kimliği: 115d3345fb19683

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın